winxp2022 Centipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #1 Dostlar PC'yi açtığımda direkt Windows açılmasını istiyorum. Sadece boot ekranına klavyeden erişip oradan Linux diskini seçerek Linux'a girmek istiyorum. Bu ekranı nasıl kaldırabilirim?
Dostlar PC'yi açtığımda direkt Windows açılmasını istiyorum. Sadece boot ekranına klavyeden erişip oradan Linux diskini seçerek Linux'a girmek istiyorum. Bu ekranı nasıl kaldırabilirim?
Çözüm The Shorekeeper 13 Ekim 2022 Windows Boot Manager'i Boot sırasında en yukarı alın. Linux Mint'e girmek istediğinizde Boot menüsünden seçersiniz. Timeout atamak isterseniz yine bu ekranı görürsünüz. Ondan böyle yapmanız daha iyi olur.
Windows Boot Manager'i Boot sırasında en yukarı alın. Linux Mint'e girmek istediğinizde Boot menüsünden seçersiniz. Timeout atamak isterseniz yine bu ekranı görürsünüz. Ondan böyle yapmanız daha iyi olur.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2022 #2 Windows Boot Manager'i Boot sırasında en yukarı alın. Linux Mint'e girmek istediğinizde Boot menüsünden seçersiniz. Timeout atamak isterseniz yine bu ekranı görürsünüz. Ondan böyle yapmanız daha iyi olur. Artı 1 Eksi Çözüm
Windows Boot Manager'i Boot sırasında en yukarı alın. Linux Mint'e girmek istediğinizde Boot menüsünden seçersiniz. Timeout atamak isterseniz yine bu ekranı görürsünüz. Ondan böyle yapmanız daha iyi olur.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.734 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #3 BIOS'dan "Windows Boot Manager"i en uste alabilirsiniz "Boot" sekmesinden. Artı 0 Eksi
KS KS winxp2022 Centipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #4 Callisto1232 dedi: BIOS'tan "Windows boot Manager"i en uste alabilirsiniz "boot" sekmesinden. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam. Aklımdan çıkmış. Yoksa yormazdım sizleri. Sağ olun. Artı 0 Eksi
Callisto1232 dedi: BIOS'tan "Windows boot Manager"i en uste alabilirsiniz "boot" sekmesinden. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam. Aklımdan çıkmış. Yoksa yormazdım sizleri. Sağ olun.