delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 19 Mart 2023 #11 Regicide dedi: Manjaro nasıl sizce hocam? Genişletmek için tıkla... Güzeldir arch tabanlı o da. Ama Pop os tercih ederdim ben.
Regicide dedi: Manjaro nasıl sizce hocam? Genişletmek için tıkla... Güzeldir arch tabanlı o da. Ama Pop os tercih ederdim ben.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 19 Mart 2023 #12 Önde gelen Linux masaüstü Açık kaynağın en son teknolojisi üzerine inşa edilmiş güzel, yüksek kaliteli bir masaüstü bilgisayar. Güvenilir, güçlü ve kolay. getfedora.org Steam yükleyebilirsin.
Önde gelen Linux masaüstü Açık kaynağın en son teknolojisi üzerine inşa edilmiş güzel, yüksek kaliteli bir masaüstü bilgisayar. Güvenilir, güçlü ve kolay. getfedora.org Steam yükleyebilirsin.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 19 Mart 2023 #13 18401 dedi: Önde gelen Linux masaüstü Açık kaynağın en son teknolojisi üzerine inşa edilmiş güzel, yüksek kaliteli bir masaüstü bilgisayar. Güvenilir, güçlü ve kolay. getfedora.org Steam yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Steam'i hepsinde yükleyebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2023
18401 dedi: Önde gelen Linux masaüstü Açık kaynağın en son teknolojisi üzerine inşa edilmiş güzel, yüksek kaliteli bir masaüstü bilgisayar. Güvenilir, güçlü ve kolay. getfedora.org Steam yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Steam'i hepsinde yükleyebilirsin.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 19 Mart 2023 #14 Regicide dedi: Önce Mint eğer beğenirsen Arch kurarım hocam. Arch'ı ben kuramazsam kimse kuramaz Genişletmek için tıkla... Bir ara kafayı takıp ytden izleye izleye kurmuştum sonra değmezmiş diyip başka dağıtıma geçmiştim
Regicide dedi: Önce Mint eğer beğenirsen Arch kurarım hocam. Arch'ı ben kuramazsam kimse kuramaz Genişletmek için tıkla... Bir ara kafayı takıp ytden izleye izleye kurmuştum sonra değmezmiş diyip başka dağıtıma geçmiştim
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 19 Mart 2023 #15 delikarga dedi: Bir ara kafayı takıp YT'den izleye izleye kurmuştum sonra değmezmiş deyip başka dağıtıma geçmiştim Genişletmek için tıkla... Archinstall scripti ile hızlıca kurabiliyorsunuz.
delikarga dedi: Bir ara kafayı takıp YT'den izleye izleye kurmuştum sonra değmezmiş deyip başka dağıtıma geçmiştim Genişletmek için tıkla... Archinstall scripti ile hızlıca kurabiliyorsunuz.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #16 delikarga dedi: Bir ara kafayı takıp ytden izleye izleye kurmuştum sonra değmezmiş diyip başka dağıtıma geçmiştim Genişletmek için tıkla... Zaten 1 yıl kullanıp yeni pc alacağım nasipse. 403976 dedi: Archinstall scripti ile hızlıca kurabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki bir çılgınlık yapıp kendi işletim sistemi yazsam. Daha önce kafayı yiyip Visual Studio da yazmıştım.
delikarga dedi: Bir ara kafayı takıp ytden izleye izleye kurmuştum sonra değmezmiş diyip başka dağıtıma geçmiştim Genişletmek için tıkla... Zaten 1 yıl kullanıp yeni pc alacağım nasipse. 403976 dedi: Archinstall scripti ile hızlıca kurabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki bir çılgınlık yapıp kendi işletim sistemi yazsam. Daha önce kafayı yiyip Visual Studio da yazmıştım.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #17 woryxie dedi: Oyunları desteklemesi açısından Ubuntu. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Fedora tavsiye ederim.
woryxie dedi: Oyunları desteklemesi açısından Ubuntu. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Fedora tavsiye ederim.
Mazael Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 639 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #18 ArcoLinux veya EndeavourOS kurmanı tavsiye ederim Arch'tan çok şaşmamak gerek linux konusunda.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 19 Mart 2023 #19 Regicide dedi: Peki bir çılgınlık yapıp kendi işletim sistemi yazsam. Daha önce kafayı yiyip Visual Studio da yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Olur hocam deneriz işletim sistemini
Regicide dedi: Peki bir çılgınlık yapıp kendi işletim sistemi yazsam. Daha önce kafayı yiyip Visual Studio da yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Olur hocam deneriz işletim sistemini
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 19 Mart 2023 #20 403976 dedi: Steam'i hepsinde yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Fedora'da sadece konsolda Steam yazıp enter tuşladığında kurayım mı diyor en iyi yanı...
403976 dedi: Steam'i hepsinde yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Fedora'da sadece konsolda Steam yazıp enter tuşladığında kurayım mı diyor en iyi yanı...