Linux dağıtım önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

En stabil/sorunsuz Arch dağıtımlarından biri Endeavour
Kuramamışsın demek ki.

@mashiro hocam OpenSUSE olmasın.

Son düzenleme:
Zypper çok yavaş be hocam

Reddetmeyeceğim bir şey ama sonuçta oturup güncellemeler bitene kadar da izlemediğim için sorun da değil.

Bir arkadaşım şu projeyi kullanıyordu ve memnundu. Ben oturup izlemiyorum ya ne yapacam diyip kurcalamamıştım tabii.

En stabil/sorunsuz Arch dağıtımlarından biri Endeavour
Kuramamışsın demek ki.

@mashiro hocam OpenSUSE olmasın.
Benim için oldukça kötü bir dağıtım Endeavour OS. Kolay bir dağıtım otomatik vites ise, EOS damperli kamyon kullanmak gibi. Terminal ile uğraşmak bir yere kadar eğlenceli.

Fedora önerebilirim veya endeavour OS Fedora senin icin daha iyi olabilir.

Hocam Arch kullanyorum anlık şu an (abimin bilgisayarındayım ondan Windows 11 gösteriyor) fakat CachyOS çok ilgimi çekti. Modlanmış Arch gibi. Ne düşünüyorsunuz?

Hocam Arch kullanyorum anlık şu an (abimin bilgisayarındayım ondan Windows 11 gösteriyor) fakat CachyOS çok ilgimi çekti. Modlanmış Arch gibi. Ne düşünüyorsunuz?

CachyOS ugrastirir ona vakit veririm uğraşırım diyorsan kullan.

Teknik olarak Gentoo'nun ve Arch'ın çocuğu gibi aslında.

CachyOS ugrastirir ona vakit veririm uğraşırım diyorsan kullan.
CachyOS uğraştırmıyor. Ben 4060 almasaydım CachyOS kullanmaya devam ederdim. Tüm paketleri otomatik en güncel sürümünü yüklüyor. Üstüne Steam ve tarayıcıların çoğu performans yapılandırmasına sahip. Bu sayede daha iyi kullanılabiliyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…