L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #31 Kreato dedi: Epic'siz oynuyorum ben, Epic'in özel yanı ne? Pop!_OS ile başla derim, NVIDIA sürümünü indir. Sürücü ile uğraşmazsın. Genişletmek için tıkla... Epic'te de vardi galiba, ben oradan denemistim yani.
Kreato dedi: Epic'siz oynuyorum ben, Epic'in özel yanı ne? Pop!_OS ile başla derim, NVIDIA sürümünü indir. Sürücü ile uğraşmazsın. Genişletmek için tıkla... Epic'te de vardi galiba, ben oradan denemistim yani.
Denizozaltay Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #32 Arkadaşlar kayboldum galiba.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #33 Denizoz dedi: Arkadaşlar kayboldum galiba. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Ne?
Denizozaltay Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #34 Kumru Kuşu dedi: Nasıl? Ne? Genişletmek için tıkla... Burası neresi daha demin windowsdaydım.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #35 Denizoz dedi: Burası neresi daha demin windowsdaydım. Genişletmek için tıkla... Burası Linux hoş geldin.
Denizoz dedi: Burası neresi daha demin windowsdaydım. Genişletmek için tıkla... Burası Linux hoş geldin.
T technoHasanHuseyin2 Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 466 Çözümler 1 20 Aralık 2021 #36 Denizoz dedi: Burası neresi daha demin windowsdaydım. Genişletmek için tıkla... Linux deneyimin nasil gidiyor? Keskelerin iyikilerin var mi?
Denizoz dedi: Burası neresi daha demin windowsdaydım. Genişletmek için tıkla... Linux deneyimin nasil gidiyor? Keskelerin iyikilerin var mi?
Denizozaltay Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #37 technoHasanHuseyin2 dedi: Linux deneyimin nasil gidiyor? Keskelerin iyikilerin var mi? Genişletmek için tıkla... Sudan çıkmış balık gibiyim alışmaya çalışıyorum.
technoHasanHuseyin2 dedi: Linux deneyimin nasil gidiyor? Keskelerin iyikilerin var mi? Genişletmek için tıkla... Sudan çıkmış balık gibiyim alışmaya çalışıyorum.
T technoHasanHuseyin2 Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 466 Çözümler 1 20 Aralık 2021 #38 Denizoz dedi: Sudan çıkmış balık gibiyim alışmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sure sonra bilgisayar denen seyin Linux oldugunu kavramaya baslarsin. Yani kullanirken "Linux kullaniyorum ben" demezsin artik siradan bir seydir ve olmasi gerekendir Linux... Iyi aksamlar bol sanslar.
Denizoz dedi: Sudan çıkmış balık gibiyim alışmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sure sonra bilgisayar denen seyin Linux oldugunu kavramaya baslarsin. Yani kullanirken "Linux kullaniyorum ben" demezsin artik siradan bir seydir ve olmasi gerekendir Linux... Iyi aksamlar bol sanslar.
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 20 Aralık 2021 #39 SivriSinekz dedi: crack oyun yüklemede pek başarılı değil Linux. Genişletmek için tıkla... Lutris ve Wine ile kurabiliyorsun onlari.
SivriSinekz dedi: crack oyun yüklemede pek başarılı değil Linux. Genişletmek için tıkla... Lutris ve Wine ile kurabiliyorsun onlari.
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #40 skystone dedi: Lutris ve Wine ile kurabiliyorsun onlari. Genişletmek için tıkla... Wine ile kurabiliyorsunda performansı düşük oluyor. Lutris sadece orijinal yüklüyor.
skystone dedi: Lutris ve Wine ile kurabiliyorsun onlari. Genişletmek için tıkla... Wine ile kurabiliyorsunda performansı düşük oluyor. Lutris sadece orijinal yüklüyor.