Pardus çoğu kişi eleştiriyor, Pardus ram dışında başka hangi yönünü beğenmedin?Wattos veya Lubuntu
antiX veya puppy Linux (bu ikisi ilk başlarda azıcık zor olabilir ama daha hafiflerdir.)
Zorin OS Xfce bile boşta 500 mb yiyor. Pardus Xfce boşta 700 yiyor Pardus berbat.
Wattos veya Lubuntu.
antiX veya puppy Linux (bu ikisi ilk başlarda azıcık zor olabilir ama daha hafiflerdir.)
Zorin OS Xfce bile boşta 500 MB yiyor. Pardus Xfce boşta 700 yiyor Pardus berbat.
Pardus çoğu kişi eleştiriyor, Pardus RAM dışında başka hangi yönünü beğenmedin?
Böyle hatanın olması komikmiş.Hata çok var. Belki inanmayacaksın ama daha bu senenin başlarında yükledim panel kendi kendine siliniyor ve uygulamalar bildiğin bilgisayarı kapatıyorum. Açınca panel siliniyor.
Ne kadar komik değil mi?
Kendi görüşünüz saygı duyarım ama arkadaş 4 GB RAM'e sahip.
Xfce'yi rahatlıkla kaldırır ve zaten konu sahibi hafif bir dağıtım istediğini belirtmemiş.
RAM'i için rahat bir dağıtım önerdim.
Emin olun Pardus arayüzü başlangıç için harikadır.
Kendi mağazasında çoğu gerekli şey mevcut (örnek NVIDIA driver yükleyici) daha birçok şey var.
Böyle hatanın olması komikmiş.
Kendi görüşünüz saygı duyarım ama arkadaş 4 GB RAM'e sahip.
Xfce'yi rahatlıkla kaldırır ve zaten konu sahibi hafif bir dağıtım istediğini belirtmemiş.
RAM'i için rahat bir dağıtım önerdim.
Emin olun Pardus arayüzü başlangıç için harikadır.
Kendi mağazasında çoğu gerekli şey mevcut (örnek NVIDIA driver yükleyici) daha birçok şey var.
Pardus'un arayüzünde diğer Debian tabanlı dağıtımlardan farklı bir şey yok. Masaüstü ortamı modluyorlar o kadar. Hem geniş destek için hem arkadaşların dediği üzere bug'suz bir deneyim için, Debian tabanlı son kullanıcıya daha fazla hitap eden dağıtımlar mevcut.
Merhaba Linux'a geçmeyi düşünüyorum başlangıç seviyesinde dağıtım önerir misiniz? (donanım özelliklerine göre.).
RAM: 4 GB.
Depolama birimi: HDD.
İşlemci: Intel Celeron n3050.
Linux Mint Xfce geçme kararı aldım ve geçtim. Hepinizin önerileri için teşekkürler. Eminim ki önerdiğiniz tüm dağıtımlarda hızlı çalışırdı.
Linux'u kullanmadığınız için yorum yapmayın.Hocam linuxta herhangibi bir oyunu oynayamazsınız ve driverleri kuramazsın bu yüzden bu sisteme windows 8.1 önerimdir. Ya da hafif oyunları oynayacaksanız windows 10 home kullanın hocam.