Linux dağıtımı olan Wattos'a waydroid nasıl kurulur?

Muhammed AKYÜZ

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Modeli: CASPER Nirvana MB50IA1
İşlemci(CPU): Intel İ3 2350M 2.30GHz
Ram: 8 GB
Dahili Ekran Kartı: İntel HD 3000
Harici Ekran Kartı(GPU): ATI Radeon HD 6470M
Disk: Kingstone 240 GB(SSD)
Selam, bilgisayarım çok eski olduğu için Linux kurdum. Linux dağıtımım wattos cidden güzel şu an göze hitap ettiyor gaerçi her Linux dağıtımı bana göre çok güzel alıcı tasarımlarla üretiliryor. Her neyse konumuz waydroid nasıl kurulur anlatır mısınız çünkü Linux'ta ben çok araştırdım Wine kurmak için fakat kodları terminale girince halletmiştim. Waydroid kurmak istiyorum nasıl kurabilirim yardım eder misiniz? Link olarak bir sürü var hangisini indirip nasıl kurmalıyım? Bir de Debian uzantılıdır wattos bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bilgisayarım çok eski olduğu için Linux kurdum. Linux dağıtımım wattos cidden güzel şu an göze hitap ettiyor gaerçi her Linux dağıtımı bana göre çok güzel alıcı tasarımlarla üretiliryor. Her neyse konumuz waydroid nasıl kurulur anlatır mısınız çünkü Linux'ta ben çok araştırdım Wine kurmak için fakat kodları terminale girince halletmiştim. Waydroid kurmak istiyorum nasıl kurabilirim yardım eder misiniz? Link olarak bir sürü var hangisini indirip nasıl kurmalıyım? Bir de Debian uzantılıdır wattos bilginize.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehber işinizi görecektir. Kullandığınız dağıtım Wayland desteklemediği için ek adımları var. O yüzden biraz karışık gelebilir. Video'yu doğru şekilde uygularsanız bir sorun çıkmayacaktır muhtemelen.

Wine yerine bottles kullanın.

waydroid dökümanlarında şöyle yazıyor;

Droidian ve Ubuntu Touch için doğrudan son adıma geçin
    • Önkoşulları yükleyin

sudo apt install curl ca-certificates -y

• Resmi depoyu ekleyin

curl https://repo.waydro.id | sudo bash

Komut dosyası dağıtımınızı algılayamazsa, ekleyerek geçerli bir seçenek sağlayabilirsiniz -s <DISTRO>. Şu anda desteklenen değerler şunlardır: focal, jammy, kinetic, lunar, mantic, bookworm, bullseye, sid
    • Waydroid'i yükle

sudo apt install waydroid -y

Daha sonra uygulamalar menüsünden Waydroid'i başlatın.

Waydroid dokümanlarında şöyle yazıyor;

Droidian ve Ubuntu Touch için doğrudan son adıma geçin
    • Önkoşulları yükleyin

• Resmi depoyu ekleyin

Komut dosyası dağıtımınızı algılayamazsa, ekleyerek geçerli bir seçenek sağlayabilirsiniz -s <DISTRO>. Şu anda desteklenen değerler şunlardır: focal, jammy, kinetic, lunar, mantic, bookworm, bullseye, sid
    • Waydroid'i yükle

Wayland destekli ortamlar için basitçe böyle ama Wayland desteği olmayan masaüstü ortamlarında ek adımlar gerekiyor.

Wayland destekli ortamlar için basitçe böyle ama Wayland desteği olmayan masaüstü ortamlarında ek adımlar gerekiyor.

Waydroid dokümanlarında şöyle yazıyor;

Droidian ve Ubuntu touch için doğrudan son adıma geçin
    • Önkoşulları yükleyin

• Resmi depoyu ekleyin

• Waydroid'i yükle

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehber işinizi görecektir. Kullandığınız dağıtım Wayland desteklemediği için ek adımları var. O yüzden biraz karışık gelebilir. Video'yu doğru şekilde uygularsanız bir sorun çıkmayacaktır muhtemelen.

Wine yerine bottles kullanın.

Hepsi için teşekkür ederim

Masaüstü ortamı LXDE, brnce LXDE Fedora kurun bilgisayarınıza veya Lubuntu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı