Neden aşırı derecede bir şeyin fanı olma huyu var bizde anlamıyorum. Çoğu şeyde böyleyiz yok İphonecular androidciler, linuxcular windowscular hepsi güzel işte hangisini seviyorsan kullan. Eleşitirye yapıcı bir şekilde varım ama birinin fanı olup diğerini gömmek saçma sonuçta bize para vermiyorlar 2side güzel işte kullan geç birini. Not: Ara ara Linux'da kullanıyorum , Windows'da. Telefonda da bir android bir iphone şeklinde gidiyorum.
Yav kardeşim sende bir sorun mu var? Yani hala bana Windows'u savunuyorsun, ben Linux kullandım evet çok hoştu. Windows da kötü değil çok iyi fakat hala bana mantıksız yorumlarla gelmen saçmalıktan ibaret. !
Masaüstü grafiği atıyorsun hala. Sunucular yok burada. Technopat Sosyal bile CentOS üzerinde çalışıyor. Bak mobili de ekledim Android önde. Android ise Linux.
Kendi attığınız veriler bile dediklerinize ters düşüyor. Az önce bir site atılmıştı, filtrelere mobil işletim sistemlerini eklediğimde Android'in pazar payı Windows'tan daha yüksekti.
Ayrıca Linux'un pazar payı doğrudan ölçülemez çünkü içinde izleyici bulundurmuyor.