6 698354 Picopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 18 Ağustos 2023 #1 GNU'ya 24G2U/BK driver'ı nasıl yüklenir? @Rona @Nizel G Son düzenleme: 18 Ağustos 2023
Çözüm Rona 18 Ağustos 2023 698354 dedi: @Nizel G @Rona monitörlerin sürücüsü vardır. Technopat'ın konuyla ilgili videosu var hatta. İlgili video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim monitörün sürücü linki: 24G2U/BK aoc.com Genişletmek için tıkla... Bunları kuramazsınız maalesef. Windows için geliştirilmiş donanım sürücüleri Linux üzerinde çalıştırılamaz.
698354 dedi: @Nizel G @Rona monitörlerin sürücüsü vardır. Technopat'ın konuyla ilgili videosu var hatta. İlgili video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim monitörün sürücü linki: 24G2U/BK aoc.com Genişletmek için tıkla... Bunları kuramazsınız maalesef. Windows için geliştirilmiş donanım sürücüleri Linux üzerinde çalıştırılamaz.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.091 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 698354 dedi: GNU'ya 24G2U/BK Driver'ı nasıl yüklenir? @Rona @Nizel G Genişletmek için tıkla... Monitör'ün Driver'ını neden yükleyeceksiniz hocam? Artı 0 Eksi
698354 dedi: GNU'ya 24G2U/BK Driver'ı nasıl yüklenir? @Rona @Nizel G Genişletmek için tıkla... Monitör'ün Driver'ını neden yükleyeceksiniz hocam?
KS KS 6 698354 Picopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 18 Ağustos 2023 #3 Rona dedi: Monitör'ün Driver'ını neden yükleyeceksiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Monitörden daha iyi verim almak için. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Monitör'ün Driver'ını neden yükleyeceksiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Monitörden daha iyi verim almak için.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 18 Ağustos 2023 #4 Hayatımda hiç monitör sürücüsü görmedim. Sen gördün mü @Rona? Artı 0 Eksi
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.091 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #5 Nizel G dedi: Hayatımda hiç monitör sürücüsü görmedim. Sen gördün mü @Rona? Genişletmek için tıkla... Hayır görmedim. 698354 dedi: Monitörden daha iyi verim almak için. Genişletmek için tıkla... Hocam monitörlerin bir PC sürücüsü olmaz. Ekran kartından görüntü aldıklarından ya monitör üzerinden düzenleme yapabilirsiniz ya da GPU üzerinden. Monitör için bir sürücü yok anlayacağınız. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Hayatımda hiç monitör sürücüsü görmedim. Sen gördün mü @Rona? Genişletmek için tıkla... Hayır görmedim. 698354 dedi: Monitörden daha iyi verim almak için. Genişletmek için tıkla... Hocam monitörlerin bir PC sürücüsü olmaz. Ekran kartından görüntü aldıklarından ya monitör üzerinden düzenleme yapabilirsiniz ya da GPU üzerinden. Monitör için bir sürücü yok anlayacağınız.
KS KS 6 698354 Picopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 18 Ağustos 2023 #6 @Nizel G @Rona monitörlerin sürücüsü vardır. Technopat'ın konuyla ilgili videosu var hatta. İlgili video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim monitörün sürücü linki: 24G2U/BK aoc.com Artı 0 Eksi
@Nizel G @Rona monitörlerin sürücüsü vardır. Technopat'ın konuyla ilgili videosu var hatta. İlgili video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim monitörün sürücü linki: 24G2U/BK aoc.com
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.091 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #7 698354 dedi: @Nizel G @Rona monitörlerin sürücüsü vardır. Technopat'ın konuyla ilgili videosu var hatta. İlgili video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim monitörün sürücü linki: 24G2U/BK aoc.com Genişletmek için tıkla... Bunları kuramazsınız maalesef. Windows için geliştirilmiş donanım sürücüleri Linux üzerinde çalıştırılamaz. Artı 0 Eksi Çözüm
698354 dedi: @Nizel G @Rona monitörlerin sürücüsü vardır. Technopat'ın konuyla ilgili videosu var hatta. İlgili video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim monitörün sürücü linki: 24G2U/BK aoc.com Genişletmek için tıkla... Bunları kuramazsınız maalesef. Windows için geliştirilmiş donanım sürücüleri Linux üzerinde çalıştırılamaz.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 18 Ağustos 2023 #8 İlginçmiş. Bakacak vaktim yok şuan, ama firmware ve driver farklı şey. Artı 0 Eksi
KS KS 6 698354 Picopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 18 Ağustos 2023 #9 Nizel G dedi: İlginçmiş. Bakacak vaktim yok şuan, ama firmware ve driver farklı şey. Genişletmek için tıkla... Benimkisi driver olarak geçiyor. Rona dedi: Bunları kuramazsınız maalesef. Windows için geliştirilmiş donanım sürücüleri Linux üzerinde çalıştırılamaz. Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretledim hayırlı olsun. Son düzenleme: 19 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: İlginçmiş. Bakacak vaktim yok şuan, ama firmware ve driver farklı şey. Genişletmek için tıkla... Benimkisi driver olarak geçiyor. Rona dedi: Bunları kuramazsınız maalesef. Windows için geliştirilmiş donanım sürücüleri Linux üzerinde çalıştırılamaz. Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretledim hayırlı olsun.