Linux dağıtımlarından en hızlısı hangisi?

Haklı olabilirsin, sana önerdiğim Bunsenlabs dağıtımı kullanışlı olarak Distrowatch sitesinin en hızlısıdır, eski ve zayıf makineler için geliştirilmiştir.
Yani dünyadaki bütün dağıtımlarda tecrübe yaşayan biri olarak öneriyorum.

teşekkürler araştıracağım

2GB RAM’li bilgisayarda Firefox,Chrome gibi tarayıcılar açılırsa zaten donmaması gibi bir konu söz konusu değil. O bilgisayarla Windows’ta da donmadan dolaşamazsınız. Yeni cihazımda bile bazen takılma oluyor.

Herhangi bir dağıtımla bspwm kullanın bari, belki bir çare iyi olur ama fazla bir şey beklemeyin.

Bspwm çok iyi ama önce tilingleri öğrenmesi için i3 ile başlanması lazım bence

teşekkürler araştıracağım

Hani boşuna aramayasın diye onu önerdim, ortalama 200 MB Ram kullanır, Debian Stable tabanlıdır.
Openbox masaüstüne sahiptir, örneğin Chrome açtığında 350 MB civarında toplam Ram kullanır.
Kendim de dağıtım yapan biriyim, eski makineler için yakında Debian Stable Openbox paylaşacağım.
Buradan takip edebilirsin.
GnuLinuxFree

Ben bildiğim en hızlı dağıtımı söyledim. Hatayı bende aramayın. İster kullanır ister kullanmaz. Ayrıca nasıl bir uygulama kısıtlaması? LXDE veya LXQT denediniz mi(Başka dağıtımlarda)?

Ben bildiğim en hızlı dağıtımı söyledim. Hatayı bende aramayın. İster kullanır ister kullanmaz. Ayrıca nasıl bir uygulama kısıtlaması? LXDE veya LXQT denediniz mi?
Ben sende hata vs. aramadım. Tiny Core'da olup olmadığından emin olamadım ama eğer ki onda ise bildiğin bi mağaza var sadece ordan indiriyorsun.
Pek seçim şansı yok.
Haklısın, ben bu aralar spectrwm ve herblusftwm(bunun ismi baya garip yanlış yazdım yüksek ihtimal.) onlar da iyi ama buglılar müsait olduğunda denemediysen, tavsiye ederim.

Xfce'de görsel ögeleri devre dışı bırakın ve kullanmadığınız uygulamaları kaldırın, biraz hızlanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…