SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 24 Nisan 2021 #1 USB'yi sıfırlamadan "dd" komutu ile ISO dosyasını USB'ye yazdırdım fakat bu komut yazma işleminden önce USB'yi biçimlendiriyor mu?
USB'yi sıfırlamadan "dd" komutu ile ISO dosyasını USB'ye yazdırdım fakat bu komut yazma işleminden önce USB'yi biçimlendiriyor mu?
Çözüm Ram_kafasi 24 Nisan 2021 SalihCinar dedi: USB'yi sıfırlamadan "dd" komutu ile ISO dosyasını USB'ye yazdırdım fakat bu komut yazma işleminden önce USB'yi biçimlendiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, bellek içerisindeki verileriniz yazdırma işlemi esnasında silinir.
SalihCinar dedi: USB'yi sıfırlamadan "dd" komutu ile ISO dosyasını USB'ye yazdırdım fakat bu komut yazma işleminden önce USB'yi biçimlendiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, bellek içerisindeki verileriniz yazdırma işlemi esnasında silinir.
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #2 SalihCinar dedi: USB'yi sıfırlamadan "dd" komutu ile ISO dosyasını USB'ye yazdırdım fakat bu komut yazma işleminden önce USB'yi biçimlendiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, bellek içerisindeki verileriniz yazdırma işlemi esnasında silinir. Artı 4 Eksi Çözüm
SalihCinar dedi: USB'yi sıfırlamadan "dd" komutu ile ISO dosyasını USB'ye yazdırdım fakat bu komut yazma işleminden önce USB'yi biçimlendiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, bellek içerisindeki verileriniz yazdırma işlemi esnasında silinir.