UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 14 Mayıs 2020 #1 3 defa Mint kurmayı denedim ve başarısız oldu. Dosyalar kaldı. Nasıl silebilirim?
Çözüm U U unnamedington 14 Mayıs 2020 UBerk dedi: Eki Görüntüle 562692 C kısmı SSD ve 500GB. Linux olan kısmı buldum ve sildim ancak C'ye aktarılmıyor alan. Genişletmek için tıkla... C kısmına sağ tıklayıp genişlet seçeneğine basman yeterlidir.
UBerk dedi: Eki Görüntüle 562692 C kısmı SSD ve 500GB. Linux olan kısmı buldum ve sildim ancak C'ye aktarılmıyor alan. Genişletmek için tıkla... C kısmına sağ tıklayıp genişlet seçeneğine basman yeterlidir.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 14 Mayıs 2020 #11 Yusuf koca dedi: En temizi format atmak. Genişletmek için tıkla... Neden format atmasını öneriyorsunuz ki? Konu sahibi silmek istiyor. Yeniden kurmak istemiyor. Artı 0 Eksi
Yusuf koca dedi: En temizi format atmak. Genişletmek için tıkla... Neden format atmasını öneriyorsunuz ki? Konu sahibi silmek istiyor. Yeniden kurmak istemiyor.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 14 Mayıs 2020 #12 unnamedington dedi: Neden format atmasını öneriyorsunuz ki? Konu sahibi silmek istiyor. Yeniden kurmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Format atiyorsun ucuyor bilgisayar, sen bilmezsin. Format atmak her seye care. Benim kasa tozlandi format attim artik toz yok (!). Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Neden format atmasını öneriyorsunuz ki? Konu sahibi silmek istiyor. Yeniden kurmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Format atiyorsun ucuyor bilgisayar, sen bilmezsin. Format atmak her seye care. Benim kasa tozlandi format attim artik toz yok (!).
KS KS UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 14 Mayıs 2020 #13 C kısmı SSD ve 500GB. Linux olan kısmı buldum ve sildim ancak C'ye aktarılmıyor alan. Artı 0 Eksi
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #14 unnamedington dedi: Neden format atmasını öneriyorsunuz ki? Konu sahibi silmek istiyor. Yeniden kurmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam Windows 10 gelişmiş seçeneklerden sıfırlasın PC'yi. Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Neden format atmasını öneriyorsunuz ki? Konu sahibi silmek istiyor. Yeniden kurmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam Windows 10 gelişmiş seçeneklerden sıfırlasın PC'yi.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 14 Mayıs 2020 #15 UBerk dedi: Eki Görüntüle 562692 C kısmı SSD ve 500GB. Linux olan kısmı buldum ve sildim ancak C'ye aktarılmıyor alan. Genişletmek için tıkla... C kısmına sağ tıklayıp genişlet seçeneğine basman yeterlidir. Artı 0 Eksi Çözüm
UBerk dedi: Eki Görüntüle 562692 C kısmı SSD ve 500GB. Linux olan kısmı buldum ve sildim ancak C'ye aktarılmıyor alan. Genişletmek için tıkla... C kısmına sağ tıklayıp genişlet seçeneğine basman yeterlidir.
KS KS UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 14 Mayıs 2020 #16 Yusuf koca dedi: Tamam Windows 10 gelişmiş seçeneklerden sıfırlasın PC'yi. Genişletmek için tıkla... Format atmak istemiyorum. SSD'min mümkün olduğunca uzun ömürlü olmasını istiyorum. Gereksiz yazma yapmıyorum. Artı 0 Eksi
Yusuf koca dedi: Tamam Windows 10 gelişmiş seçeneklerden sıfırlasın PC'yi. Genişletmek için tıkla... Format atmak istemiyorum. SSD'min mümkün olduğunca uzun ömürlü olmasını istiyorum. Gereksiz yazma yapmıyorum.
Absolute_Gabe Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 154 Çözümler 2 14 Mayıs 2020 #17 UBerk dedi: Eki Görüntüle 562692 C kısmı SSD ve 500GB. Linux olan kısmı buldum ve sildim ancak C'ye aktarılmıyor alan. Genişletmek için tıkla... Bölümler arasında oluşturulmuş başka bölümler varsa birleştiremezsin. Bölümlerin silinmiş görüntüsünü atabilir misiniz ? Yusuf koca dedi: Tamam Windows 10 gelişmiş seçeneklerden sıfırlasın PC'yi. Genişletmek için tıkla... Kardeşim lütfen bilgi sahibi olmadan yorum yapmayı kesebilir misiniz ? Format böyle bir durumda baş vurulması gereken bir çare bile değil. Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Eki Görüntüle 562692 C kısmı SSD ve 500GB. Linux olan kısmı buldum ve sildim ancak C'ye aktarılmıyor alan. Genişletmek için tıkla... Bölümler arasında oluşturulmuş başka bölümler varsa birleştiremezsin. Bölümlerin silinmiş görüntüsünü atabilir misiniz ? Yusuf koca dedi: Tamam Windows 10 gelişmiş seçeneklerden sıfırlasın PC'yi. Genişletmek için tıkla... Kardeşim lütfen bilgi sahibi olmadan yorum yapmayı kesebilir misiniz ? Format böyle bir durumda baş vurulması gereken bir çare bile değil.
L Lindows Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer Fukuoka / Japonya 14 Mayıs 2020 #18 Bu konuyla ilgili video çektim. Youtuba yükleniyor. 5 saat oldu halen bitmedi bitmiş olsaydı linkini verirdim. Halen yüklüyo sabaha ancak biter Artı 0 Eksi
Bu konuyla ilgili video çektim. Youtuba yükleniyor. 5 saat oldu halen bitmedi bitmiş olsaydı linkini verirdim. Halen yüklüyo sabaha ancak biter
KS KS UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 14 Mayıs 2020 #19 Çok teşekkürler. Sorunum çözüldü. @unnamedington başta olmak üzere yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Çok teşekkürler. Sorunum çözüldü. @unnamedington başta olmak üzere yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 14 Mayıs 2020 #20 UBerk dedi: Eki Görüntüle 562695 Çok teşekkürler. Sorunum çözüldü. @unnamedington başta olmak üzere yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Fakat Linux Mint'in sistemindeki girdisini de silmen gerekmektedir. Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Eki Görüntüle 562695 Çok teşekkürler. Sorunum çözüldü. @unnamedington başta olmak üzere yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Fakat Linux Mint'in sistemindeki girdisini de silmen gerekmektedir.