Çözüldü Linux nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fthkhrmn

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D NVİDİA Geforce RTX4080 32GB Ram 1TB M2.ssd
Meslek
Teknik Destek.
Bu gördüğünüz şeyi buradan kaldıramıyorum, dosyasını sildim fakat kalkmıyor, ne yapmam lazım bilen cevap verebilir mi?

Çözüm
O WSL hocam, revoo uninstallerdan sistem uygulamalarına basın ve WSL'i kaldırın, daha sonra Denetim Masası'ndan "Linux için altyapı" gibi bir seçenek var onu kapatıp cihazı yeniden başlatın, silinmesi gerekir.
O WSL hocam, revoo uninstallerdan sistem uygulamalarına basın ve WSL'i kaldırın, daha sonra Denetim Masası'ndan "Linux için altyapı" gibi bir seçenek var onu kapatıp cihazı yeniden başlatın, silinmesi gerekir.

Deneyeceğim.

Hocam WSL nedir tam olarak bilmiyorum, denetim masasındada dediğiniz şeyi bulamadım. Bu Linux'u ben vmbox için indirmiştim. Fakat düzgün kaldırılmayınca böyle oldu işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı