UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 14 Mayıs 2020 #1 3 defa Mint kurmayı denedim ve başarısız oldu. Dosyalar kaldı. Nasıl silebilirim?
Çözüm U U unnamedington 14 Mayıs 2020 UBerk dedi: Eki Görüntüle 562692 C kısmı SSD ve 500GB. Linux olan kısmı buldum ve sildim ancak C'ye aktarılmıyor alan. Genişletmek için tıkla... C kısmına sağ tıklayıp genişlet seçeneğine basman yeterlidir.
UBerk dedi: Eki Görüntüle 562692 C kısmı SSD ve 500GB. Linux olan kısmı buldum ve sildim ancak C'ye aktarılmıyor alan. Genişletmek için tıkla... C kısmına sağ tıklayıp genişlet seçeneğine basman yeterlidir.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 14 Mayıs 2020 #41 UBerk dedi: Hayır, görünmüyor. Genişletmek için tıkla... O halde sorununuz çözülmüş demektir. Şu anda bu konu ile alaklı bir hata alıyor musunuz? Ya da istemeyeceğiniz bir değişiklik yaşıyor musunuz? Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Hayır, görünmüyor. Genişletmek için tıkla... O halde sorununuz çözülmüş demektir. Şu anda bu konu ile alaklı bir hata alıyor musunuz? Ya da istemeyeceğiniz bir değişiklik yaşıyor musunuz?
KS KS UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 14 Mayıs 2020 #42 unnamedington dedi: O halde sorununuz çözülmüş demektir. Şu anda bu konu ile alaklı bir hata alıyor musunuz? Ya da istemeyeceğiniz bir değişiklik yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, teşekkürler. Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: O halde sorununuz çözülmüş demektir. Şu anda bu konu ile alaklı bir hata alıyor musunuz? Ya da istemeyeceğiniz bir değişiklik yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, teşekkürler.