Linux Etchical Hacking için kurs önerileri

Woldan

Centipat
Daha fazla  
Simdi Battal Hoca'nin ilk kursunu aldim ve izledim bitirdim ama sanki daha tam gelismis gibi hissetmiyorum. Etchical hacking kalibini kullanmak zorundayim. Bu dalda daha ust seviyelere nasıl cikabilirim? Hangi kurslari almalıyım? Birden fazla onerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Simdi Battal Hoca'nin ilk kursunu aldim ve izledim bitirdim ama sanki daha tam gelismis gibi hissetmiyorum. Etchical hacking kalibini kullanmak zorundayim. Bu dalda daha ust seviyelere nasıl cikabilirim? Hangi kurslari almalıyım? Birden fazla onerebilirsiniz.
web hacking üzerinden mi ilerleyeceksiniz?

Farketmez. Sadece daha fazla gelismek istiyorum
normalde siber güvenlik ya da hacking için bir yol seçmen gerek, bir alan. eğer devam etmek istiyorsan kısa bir yol haritası vereyim. kali linuxu yalayıp yutman lazım, toollarla alıştırmalar yapman gerek. toolların yeri hacking dünyasında çok önemlidir. web alanında ilerleyeceksen web zafiyetlerini iyice öğrenmen gerek. onun dışında python öğrenebilirsin.

Normalde siber güvenlik ya da hacking için bir yol seçmen gerek, bir alan. Eğer devam etmek istiyorsan kısa bir yol haritası vereyim. Kali Linux'u yalayıp yutman lazım, toollarla alıştırmalar yapman gerek. Toolların yeri hacking dünyasında çok önemlidir. Web alanında ilerleyeceksen web zafiyetlerini iyice öğrenmen gerek. Onun dışında Python öğrenebilirsin.

Bu Kali Linux'u yalayip yutmak icin onerebilecegin bir kurs var mi veya iste aradigim toolu veya toollari tak diye bulabilecegim bir yontem var mi bana onerebilecegin.

normalde siber güvenlik ya da hacking için bir yol seçmen gerek, bir alan. eğer devam etmek istiyorsan kısa bir yol haritası vereyim. kali linuxu yalayıp yutman lazım, toollarla alıştırmalar yapman gerek. toolların yeri hacking dünyasında çok önemlidir. web alanında ilerleyeceksen web zafiyetlerini iyice öğrenmen gerek. onun dışında python öğrenebilirsin.
Aslinda ne demek istedigimi tam anladin hocam ama bana bunlarin kaynaklarini nerede bulabilecegimi veya hangi kurslari almam gerektigini bildirmelisin

Simdi battal Hoca'nin ilk kursunu aldim ve izledim bitirdim ama sanki daha tam gelismis gibi hissetmiyorum. Etchical hacking kalibini kullanmak zorundayim. Bu dalda daha ust seviyelere nasıl cikabilirim? Hangi kurslari almalıyım? Birden fazla onerebilirsiniz.

Hocam iyi sosyaller. Battal hocanın kursundan memnun kaldınız mı?

Bu Kali Linux'u yalayip yutmak icin onerebilecegin bir kurs var mi veya iste aradigim toolu veya toollari tak diye bulabilecegim bir yontem var mi bana onerebilecegin.

Aslinda ne demek istedigimi tam anladin hocam ama bana bunlarin kaynaklarini nerede bulabilecegimi veya hangi kurslari almam gerektigini bildirmelisin
şimdi öncelikle kali linux'u sağlam bir şekilde öğrenmek için temelini atman lazım. temelini atıp genel şeyleri kavradıktan sonra tool deneyerek, yeni şeyler keşfederek, site zafiyetleri tarayarak, toolları kullanarak, anonimlik hakkında denemeler yaparak öğrenirsin.

kaynak istiyormuşsun, etik hackerlık ya da siber güvenlikte genelde türkçe kaynaklardan temel atılır. ya da temelin biraz üstüne gelirsin. sonrasında yabancı kaynaklardan devam etmen gerekiyor. kali linuxu orta düzeye getirmek için, turkcell geleceği yazanlar kali linux eğitimi öneririm. ücretsiz bir kurs. iyi bir platform istiyorsan, yabancı bir platform olan tryhackme üzerinden ilerleyebilirsin. ingilizce bu işte olmazsa olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi öncelikle Kali Linux'u sağlam bir şekilde öğrenmek için temelini atman lazım. Temelini atıp genel şeyleri kavradıktan sonra tool deneyerek, yeni şeyler keşfederek, site zafiyetleri tarayarak, toolları kullanarak, anonimlik hakkında denemeler yaparak öğrenirsin.

Kaynak istiyormuşsun, etik hackerlık ya da siber güvenlikte genelde Türkçe kaynaklardan temel atılır. Ya da temelin biraz üstüne gelirsin. Sonrasında yabancı kaynaklardan devam etmen gerekiyor. Kali Linux'u orta düzeye getirmek için, Turkcell geleceği yazanlar Kali Linux eğitimi öneririm. Ücretsiz bir kurs. İyi bir platform istiyorsan, yabancı bir platform olan tryhackme üzerinden ilerleyebilirsin. İngilizce bu işte olmazsa olmaz.

Hocam bayagi yardiminiz dokundu o zaman İngiliz kaynaklardan ilerleyeyim.

Kurslar seni geliştirmez. Asıl gelişmeyi kendin kendine öğrenerek yaparsın. Şimdi gelecek tepki yağmurlarına hazırım.

İste hocam bana nereden ogrenecegimi soylemen lazim simdi durduk yere ben nasıl gelistireyim kendimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı