Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.373 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #41 balenaEtcher Windows ISO'su yazdırmak için uygun değil. Ventoy ile deneyin.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #42 Sakuya Izayoi dedi: Devamı gözükmüyor mu orada sizin SSD'de SanDisk çünkü. Şimdi USB diye SSD üzerinden baslatmayalım sistemi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Einstein dedi: balenaEtcher Windows ISO'su yazdırmak için uygun değil. Ventoy ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Ventoy olmuyor
Sakuya Izayoi dedi: Devamı gözükmüyor mu orada sizin SSD'de SanDisk çünkü. Şimdi USB diye SSD üzerinden baslatmayalım sistemi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Einstein dedi: balenaEtcher Windows ISO'su yazdırmak için uygun değil. Ventoy ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Ventoy olmuyor
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #43 "Ubuntu: SanDisk..." yazan şey büyük ihtimalle sizin SSD'niz.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.373 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #44 Hamza Yüksel dedi: Nasıl yani. Ventoy olmuyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmuyor?
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #45 Sakuya Izayoi dedi: "Ubuntu: SanDisk..." yazan şey büyük ihtimalle sizin SSD'niz. Genişletmek için tıkla... Tm onları disabled yaptım Einstein dedi: Nasıl olmuyor? Genişletmek için tıkla... Önceden denediğimde olmadı
Sakuya Izayoi dedi: "Ubuntu: SanDisk..." yazan şey büyük ihtimalle sizin SSD'niz. Genişletmek için tıkla... Tm onları disabled yaptım Einstein dedi: Nasıl olmuyor? Genişletmek için tıkla... Önceden denediğimde olmadı
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #46 Sadece SanDisk olan diski Boot 1'e koyun Boot 2'de Ubuntu SanDisk olsun.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #47 Sakuya Izayoi dedi: "Ubuntu: SanDisk..." yazan şey büyük ihtimalle sizin SSD'niz. Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: Genişletmek için tıkla... Böyle denedim olmadı
Sakuya Izayoi dedi: "Ubuntu: SanDisk..." yazan şey büyük ihtimalle sizin SSD'niz. Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: Genişletmek için tıkla... Böyle denedim olmadı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.373 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #48 Hamza Yüksel dedi: Tm onları disabled yaptım. Önceden denediğimde olmadı. Genişletmek için tıkla... Hata mı veriyor? Daha detaylı belirtmen lazım.
Hamza Yüksel dedi: Tm onları disabled yaptım. Önceden denediğimde olmadı. Genişletmek için tıkla... Hata mı veriyor? Daha detaylı belirtmen lazım.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #49 Sakuya Izayoi dedi: Sadece SanDisk olan diski Boot 1'e koyun Boot 2'de Ubuntu SanDisk olsun. Genişletmek için tıkla...
Sakuya Izayoi dedi: Sadece SanDisk olan diski Boot 1'e koyun Boot 2'de Ubuntu SanDisk olsun. Genişletmek için tıkla...
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #50 Ben pes etmek üzereyim Boot cihazlarından USB Flash drive yoksa benim dediğim gibi yapınca Windows Kur açılmalı idi.
Ben pes etmek üzereyim Boot cihazlarından USB Flash drive yoksa benim dediğim gibi yapınca Windows Kur açılmalı idi.