Linux format USB'si nasıl hazırlanır?

Windows USB'si hazırlayacaksa olmaz

Ben şahsen
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan izleyip yapıyordum Vento'yla da yapılabilir ya da direk Linux'tan kod yazarak.

windows a dönücem oyüzden ventoyu deniyorum şimdi inşallah olur

Windows USB'si hazırlayacaksa olmaz (not ben denediğim zaman olmamıştı ona göre yazıyorum oluyorsa bilgilendirirseniz sevinirim)
Ben şahsen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan izleyip yapıyordum Vento'yla da yapılabilir ya da direk Linux'tan kod yazarak.

bunu denemiştim ama çok karışıktı hiç yapamadım birazdan pc yi usb ile başlatıcağım

Ben zamanında denediğimde de olmamıştı sanırsam Windows USB'si hazırlanmıyor balena ile Ventoy ya da WoeUSB ile yapacaksınız.
image.jpg

bunu denemiştim ama çok karışıktı hiç yapamadım birazdan pc yi usb ile başlatıcağım

image.jpg
Format için hangisini seçmeliyim

image.jpg

Format için hangisini seçmeliyim
Normal i seçtim

Eki Görüntüle 2430656

Neyi seçmeliyim olmuyor ikisinde de.

Boot derken nasıl yani BIOS'tan USB'yi seçerek başlattım.

F11 ya da F10 boot menüsüne girin F12 de olabilir bilgisayar açılırken bu dediğim tuşlardan birisini dene olmazsa internetten araştırabilirsin genellikle F11 açtıktan sonra usbnizi seçin UEFI olanı seçin ama o daha iyi olacaktır.

F11 ya da F10 boot menüsüne girin F12 de olabilir bilgisayar açılırken bu dediğim tuşlardan birisini dene olmazsa internetten araştırabilirsin genellikle F11 açtıktan sonra usbnizi seçin UEFI olanı seçin ama o daha iyi olacaktır.
Usb mi seçtim uefi mi bilmiyorum

Yine aynı başta bir hata verdiydi ama devam demiştim

Şimdi uefi denicem

Uefi de olmadı ileri basılmıyor

USB mi seçtim UEFI mi bilmiyorum.

Yine aynı başta bir hata verdiydi ama devam demiştim.

Şimdi UEFI deneyeceğim.

Ya dostum bir şey diyeceğim ama kırılmada gidip YouTube'dan falan bakabilirdin daha kolay yöntemleride var çok fazla mı uzadı bu konu 😀

USB mi seçtim UEFI mi bilmiyorum.

Yine aynı başta bir hata verdiydi ama devam demiştim.

Şimdi UEFI deneyeceğim.

UEFI de olmadı ileri basılmıyor.

Ekranı gösterir misiniz?

Eki Görüntüle 2430656

Neyi seçmeliyim olmuyor ikisinde de.

Boot derken nasıl yani BIOS'tan USB'yi seçerek başlattım.

Ha ok o zaman ben görmedim dostum orada diski seçin sil deyin ikisini de sonra diski seçin kurun deyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı