Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #81 Sakuya Izayoi dedi: @Hamza Yüksel Yarbbi şükür. Elinize sağlık, geçmiş olsun. Bu arada Ventoy'u nasıl kurdunuz? Genişletmek için tıkla... bi dosya vardı adını unuttum ondan Sakuya Izayoi dedi: @Hamza Yüksel Yarbbi şükür. Elinize sağlık, geçmiş olsun. Bu arada Ventoy'u nasıl kurdunuz? Genişletmek için tıkla... windows 7 ultimate 64 bit nasıl etkinleştiririm biliyormusun loader ile olmadı
Sakuya Izayoi dedi: @Hamza Yüksel Yarbbi şükür. Elinize sağlık, geçmiş olsun. Bu arada Ventoy'u nasıl kurdunuz? Genişletmek için tıkla... bi dosya vardı adını unuttum ondan Sakuya Izayoi dedi: @Hamza Yüksel Yarbbi şükür. Elinize sağlık, geçmiş olsun. Bu arada Ventoy'u nasıl kurdunuz? Genişletmek için tıkla... windows 7 ultimate 64 bit nasıl etkinleştiririm biliyormusun loader ile olmadı
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 23 Şubat 2025 #82 Üzgünüm bilmiyorum, son Windows 7 kullanışımın üzerinden baya geçti.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #83 Sakuya Izayoi dedi: Üzgünüm bilmiyorum, son Windows 7 kullanışımın üzerinden baya geçti. Genişletmek için tıkla... bi kaç kez pc yi formatladım bi keresinde olmuştu şimdi yapamadım kurarken gpr miydi neydi kurcaktım glb
Sakuya Izayoi dedi: Üzgünüm bilmiyorum, son Windows 7 kullanışımın üzerinden baya geçti. Genişletmek için tıkla... bi kaç kez pc yi formatladım bi keresinde olmuştu şimdi yapamadım kurarken gpr miydi neydi kurcaktım glb