Linux Hosting ve Windows Hosting Farkı

migration

Megapat
Wordpress'ten site yapmak istiyorum. İkisinden hangisini almalıyım ? Farkları neler ? Başka hosting öneriniz var mı ?

Wordpress site yapacaksan Linux hosting alacaksın.. Sonra da beğendiğin temayı yükleyeceksin..

Linux hosting Php dolayısı ile MySql Alt yapısını destekler.. Windpws hosting de asp desteklidir..

İkisine de kurabilirsiniz. Windows sadece ASP destekler yargısı yanlıştır. Sadece Windows sunucuda barınmak biraz daha maliyetli olabilir.

Ben olsam PHP sistem için Linux bir sunucu, ASP için ise Windows tercih ederdim. Her şey kendi ekosisteminde iyidir. Wordpress için Linux hosting bu doğrultuda iyi olacaktır.

Hortlatıyorsam özür dilerim. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Windows'a da Apache MySQL... yüklenebilir. Fakat Windows'da en stabil çalışan ASP olduğu için Windows'da ASP tercih ediliyor.
Linuxta ise Php daha verimli çalışmakta. Yani istediğiniz performansa göre tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…