S suvorov Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #11 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam o zamansa şöyle yapalım.2. el laptoplarda sana yakın olana bak ve buraya at. Biz de alınır alınmaz diyelim ona göre. Olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur tabii.
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam o zamansa şöyle yapalım.2. el laptoplarda sana yakın olana bak ve buraya at. Biz de alınır alınmaz diyelim ona göre. Olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur tabii.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 3 Ocak 2021 #12 suvorov dedi: Çok teşekkür ederim uygun gibi gözüküyor biraz daha araştırır daha iyisini bulamassam bunu alırım. Genişletmek için tıkla... Fazla zaman kaybetmeyin derim. Piyasa çok kötü. Normalde bunlara 3K fiyat yazıyorlar. İyice araştırın.
suvorov dedi: Çok teşekkür ederim uygun gibi gözüküyor biraz daha araştırır daha iyisini bulamassam bunu alırım. Genişletmek için tıkla... Fazla zaman kaybetmeyin derim. Piyasa çok kötü. Normalde bunlara 3K fiyat yazıyorlar. İyice araştırın.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 3 Ocak 2021 #13 suvorov dedi: Olur tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada kurallara uygun yaz ceza yersin vallahi.
suvorov dedi: Olur tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada kurallara uygun yaz ceza yersin vallahi.
S suvorov Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #14 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam o zamansa şöyle yapalım. 2. el laptoplarda sana yakın olana bak ve buraya at. Biz de alınır alınmaz diyelim ona göre. Olur mu? Genişletmek için tıkla... olur tabi
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam o zamansa şöyle yapalım. 2. el laptoplarda sana yakın olana bak ve buraya at. Biz de alınır alınmaz diyelim ona göre. Olur mu? Genişletmek için tıkla... olur tabi
T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 3 Ocak 2021 #15 qGhosT dedi: Casper Nirvana - i7 - 8 GB RAM - GeForce 840M - 1 TB. Casper İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da Casper İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com SSD ekleyebilirseniz çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı asla tavsiye etmem şu an o cihazdan yazıyorum (Chrome'u bırak Edge'yi bile açmıyor.
qGhosT dedi: Casper Nirvana - i7 - 8 GB RAM - GeForce 840M - 1 TB. Casper İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da Casper İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com SSD ekleyebilirseniz çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı asla tavsiye etmem şu an o cihazdan yazıyorum (Chrome'u bırak Edge'yi bile açmıyor.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 3 Ocak 2021 #16 tt2na dedi: Bu bilgisayarı asla tavsiye etmem şu an o cihazdan yazıyorum (Chrome'u bırak Edge'yi bile açmıyor. Genişletmek için tıkla... O kadar zayıf değil aslında ama. Sizin harddiskinizde sorun olabilir.
tt2na dedi: Bu bilgisayarı asla tavsiye etmem şu an o cihazdan yazıyorum (Chrome'u bırak Edge'yi bile açmıyor. Genişletmek için tıkla... O kadar zayıf değil aslında ama. Sizin harddiskinizde sorun olabilir.
T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 3 Ocak 2021 #17 qGhosT dedi: O kadar zayıf değil aslında ama. Sizin harddiskinizde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Yeni PC sipariş ettim imzamdaki gibi. O beni kurtarır inşallah.
qGhosT dedi: O kadar zayıf değil aslında ama. Sizin harddiskinizde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Yeni PC sipariş ettim imzamdaki gibi. O beni kurtarır inşallah.
S suvorov Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #18 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam o zamansa şöyle yapalım. 2. el laptoplarda sana yakın olana bak ve buraya at. Biz de alınır alınmaz diyelim ona göre. Olur mu? Genişletmek için tıkla... bu nasıl sizce ? Urun cok temizdir , ust model yeni nesil notebooklarla takas - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 878510572
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam o zamansa şöyle yapalım. 2. el laptoplarda sana yakın olana bak ve buraya at. Biz de alınır alınmaz diyelim ona göre. Olur mu? Genişletmek için tıkla... bu nasıl sizce ? Urun cok temizdir , ust model yeni nesil notebooklarla takas - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 878510572
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 3 Ocak 2021 #19 tt2na dedi: Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Yeni PC sipariş ettim imzamdaki gibi. O beni kurtarır inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığıma SSD takılırsa iş görür. Ben A10 7300'lü bir laptop kullanıyorum. İşimi hayli hayli görüyor. suvorov dedi: Bu nasıl sizce? Urun cok temizdir , ust model yeni nesil notebooklarla takas - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 878510572 Genişletmek için tıkla... Çok çok zayıf. İşlemci 1. nesil, yanlış yazmış. Benim attığım daha iyi.
tt2na dedi: Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Yeni PC sipariş ettim imzamdaki gibi. O beni kurtarır inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığıma SSD takılırsa iş görür. Ben A10 7300'lü bir laptop kullanıyorum. İşimi hayli hayli görüyor. suvorov dedi: Bu nasıl sizce? Urun cok temizdir , ust model yeni nesil notebooklarla takas - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 878510572 Genişletmek için tıkla... Çok çok zayıf. İşlemci 1. nesil, yanlış yazmış. Benim attığım daha iyi.
OguzSFPY Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 3 Ocak 2021 #20 Hocam Raspberry almayı düşündünüz mü? Hem daha da ucuza işinizi halletmiş olursunuz.