Arch'da nasıl kurulacağını bilmiyorum. FDM sadece .deb paketiyle dağıtılıyor ki Ubuntu ve Debianda kullanılabilir yalnızca. Kapalı kaynak olduğundan ayrıca derlemeniz mümkün değil. AUR'da vardır belki.
Debian paketi (.deb) olarak indirin. Sitedeki indirme linkinde mevcut. Daha sonra dosyayı indirdiğiniz konumda bir terminal açın ve
[CODE lang="bash" title="Deb paketi yükleme"]sudo dpkg -i yuklenecek_paketin_adi.deb[/CODE]
diyerek kurabilirsiniz. Takıldığınız yer olursa lütfen sormaktan çekinmeyin. Kolay gelsin.
İndirme hızı sınırlandırma, indirme bittikten sonra bilgisayarı kapatma, indirmeyi duraklatıp dosyaya zarar gelmeden indirmeyi tekrar başlatma gibi özellikleri var mı peki? İndirmeleri otomatik yakalayabiliyor mu? IDM'yi aratmayacak bir şeyler arıyorum. Aklımda bir tek FDM vardı onu da nasıl kurabileceğimi bilmiyorum.
İndirme hızı sınırlandırma, indirme bittikten sonra bilgisayarı kapatma, indirmeyi duraklatıp dosyaya zarar gelmeden indirmeyi tekrar başlatma gibi özellikleri var mı peki? İndirmeleri otomatik yakalayabiliyor mu? IDM'yi aratmayacak bir şeyler arıyorum. Aklımda bir tek FDM vardı onu da nasıl kurabileceğimi bilmiyorum.
Bu uygulama kapalı kaynaklıdır bu arada. Onun yerine özgür persepolis vb. kullanmanı öneririm. Gerçi Google vb. kullanan birisiysen kullanmaya devam edebilirsin.
Bence bunun için yeni konu açarsan daha fazla yorum alırsın.
Şahsen ben Manjaro'yu oyun oynayanlar için yararlı buluyorum ama oyun oynamıyorsan gereksiz kapalı kaynak uygulamalar ile yüklü geliyor.