Linux için PDF düzenleme aracı önerisi

PDF Studio uygulamasını denedim. Üstünde çizimler yapıp yazı yazdım ve kaydettim. Başka bir PDF okuyucuya geçtiğimde yazılarım ve çizimlerim duruyordu.
Hocam teşekkür ederim. Linux'a geçtiğimde yükleyeceğim. Uygulamanın ücretsiz versiyonundan bahsediyorsunuz değil mi?

Hocam, sadece not falan alacaksanız Okular yeterli olacaktır, başka uygulamalara bakmanıza gerek olmaz. F6 tuşuna basarak gözden geçirme modunu açabilirsiniz. Benim tavsiyem bu uygulama olacaktır.
Okular'ı denedim ve bir özelliği hariç benim için yeterli duruyor. Çizim yaparken fareyi basılı tutmadığımda çizim yapmayı kesiyor ve tekrar çizim yap diye tıklamam gerekiyor. Bu özelliğin sürekli devam etmesi için ne yapabilirim?
Klavye kısayolları atamasıyla sunum içinde yazı yazılabiliyor. Sunuma girmeden yazmayı bulmaya çalışıyorum ama şu anlık okular bana çok iyi geldi. Bu arada okular open source bir yazılım değil sanırım. Birde gizlilik politikasını bir türlü bulamadım. Herhangi bilgisi olan yazarsa sevinirim. Hakkımızda ne tutuğuna bakmak lazım :)

Son düzenleme:
Okular'ı denedim ve bir özelliği hariç benim için yeterli duruyor. Çizim yaparken fareyi basılı tutmadığımda çizim yapmayı kesiyor ve tekrar çizim yap diye tıklamam gerekiyor. Bu özelliğin sürekli devam etmesi için ne yapabilirim?
Klavye kısayolları atamasıyla sunum içinde yazı yazılabiliyor. Sunuma girmeden yazmayı bulmaya çalışıyorum ama şu anlık okular bana çok iyi geldi. Bu arada okular open source bir yazılım değil sanırım. Birde gizlilik politikasını bir türlü bulamadım. Herhangi bilgisi olan yazarsa sevinirim. Hakkımızda ne tutuğuna bakmak lazım :)
Foxit Reader öneririm. Okular kullanmıştım fakat sizin belirttiğiniz gibi benim de beklentilerimi karşılamamıştı. Bu arada Okular KDE projesinin bir parçası ve yanlış hatırlamıyorsam açık kaynak idi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı