Linux için terminalde ortaya çıkan herhangi bir sorunu otomatik olarak çözen program vb. var mıdır?

627056

Centipat
Örneğin bir program çok da ekstrem olmayan bir sorundan dolayı error verdi bunu otomatik olarak algılayıp sorunları gideren bir program vs. var mıdır? Windows'daki gibi.

Hayır. Linux'ta troubleshooting bulunmuyor. Belki, düşük ihtimal bir kullanıcı tarafından yapılan bir şey vardır ama normal olarak yok. Linux her yeri açık bir programdır. Makine gibi ama her yerine erişiminiz var. Sorumlusu, sahibi sizsiniz. Problem çıktı mı elle bir şeyler yapmanız gerekiyor. Düzeltmeniz gerekiyor. Başa çıkamıyorsanız artık eski makinenizi çöpe atıp yenisini getirmeniz gerekiyor.

Örneğin bir program çok da ekstrem olmayan bir sorundan dolayı error verdi bunu otomatik olarak algılayıp sorunları gideren bir program vs. var mıdır? Windows'daki gibi.
Windows'daki seylerin nadiren problemimi cozdugunu gordum. Ancak Linux'da cogu zaman internete kopyala-yapistir yaptiginiz zaman hata illahaki cikiyor, cikmazsa bile biraz ugrasip duzeltebiliyorsunuz.

Windows'taki seylerin nadiren problemimi cozdugunu gordum. Ancak Linux'da cogu zaman internete kopyala-yapistir yaptiginiz zaman hata illaki cikiyor, cikmazsa bile biraz ugrasip duzeltebiliyorsunuz.

Zaten tam olarak betimleyebilmek için Windows'tan örnek verdim yoksa bilgisayarı yeniden başlatmak dışında pek bir şey yapmıyor zaten.

Örneğin bir program çok da ekstrem olmayan bir sorundan dolayı error verdi bunu otomatik olarak algılayıp sorunları gideren bir program vs. var mıdır? Windows'taki gibi.Ö

Evet var, araştırmak. Araştırarak hemen hemen her soruna çözüm bulabilirsiniz.

Windows'daki seylerin nadiren problemimi cozdugunu gordum. Ancak Linux'da cogu zaman internete kopyala-yapistir yaptiginiz zaman hata illahaki cikiyor, cikmazsa bile biraz ugrasip duzeltebiliyorsunuz.
O Windows hata aracı sadece Wi-Fi sorunlarımda işe yarıyordu. Hiçbir zaman işe yaradığını görmedim neredeyse dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…