Windows'daki seylerin nadiren problemimi cozdugunu gordum. Ancak Linux'da cogu zaman internete kopyala-yapistir yaptiginiz zaman hata illahaki cikiyor, cikmazsa bile biraz ugrasip duzeltebiliyorsunuz.Örneğin bir program çok da ekstrem olmayan bir sorundan dolayı error verdi bunu otomatik olarak algılayıp sorunları gideren bir program vs. var mıdır? Windows'daki gibi.
Windows'taki seylerin nadiren problemimi cozdugunu gordum. Ancak Linux'da cogu zaman internete kopyala-yapistir yaptiginiz zaman hata illaki cikiyor, cikmazsa bile biraz ugrasip duzeltebiliyorsunuz.
Örneğin bir program çok da ekstrem olmayan bir sorundan dolayı error verdi bunu otomatik olarak algılayıp sorunları gideren bir program vs. var mıdır? Windows'taki gibi.Ö
Eyvallah reis adamsın.Evet var, araştırmak. Araştırarak hemen hemen her soruna çözüm bulabilirsiniz.
O Windows hata aracı sadece Wi-Fi sorunlarımda işe yarıyordu. Hiçbir zaman işe yaradığını görmedim neredeyse dediğin gibi.Windows'daki seylerin nadiren problemimi cozdugunu gordum. Ancak Linux'da cogu zaman internete kopyala-yapistir yaptiginiz zaman hata illahaki cikiyor, cikmazsa bile biraz ugrasip duzeltebiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.