Linux için Zoom uygulamasını Türkçe çeviri çalışmalarım başladı!

Hocam ben de Windows için denemeye çalışmıştım ama hata aldım ve düzeltemedim. Umarım sizinki başarılı olur. Tebrik ederim.

Linux kullananlar sevinecek. Emeğinize sağlık. Linux kullananların deneyimini alırız artık. Sadece bir sorum olacak hangi uygulamayı kullanıyorsunuz bu iş için?

Linux kullananlar sevinecek. Sadece bir sorum olacak hangi uygulamayı kullanıyorsunuz bu iş için?
Nasıl yapıyorsun? Bende Windows için yapmayı düşünürüm belki bakarsam neyle yaptığınıza yani hangi program?

Zoom QT ortamında yazıldığı için QT'nin kendi çeviri aracı Qt Linguist kullanıyorum. Dikkat et Qt ile yazılmamış uygulamalarda işe yaramaz. Ama Qt uygulamalarında kullanımı çok rahat ve işlevsel.

S.

Zoom QT ortamında yazıldığı için Qt'nin kendi çeviri aracı Qt Linguist kullanıyorum. Dikkat et QT ile yazılmamış uygulamalarda işe yaramaz. Ama QT uygulamalarında kullanımı çok rahat ve işlevsel.

Sağ olun yaparsam eğer konusunu bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…