2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 2 Ocak 2021 #41 neofetch dedi: Bu adam bu kadar seviliyorsa neden gitti? Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ben sevilmiyorum ama yine de kalıyorum. Bu da onun tam tersi.
neofetch dedi: Bu adam bu kadar seviliyorsa neden gitti? Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ben sevilmiyorum ama yine de kalıyorum. Bu da onun tam tersi.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 2 Ocak 2021 #42 Ben de Windows uygulaması için yapacağım. Düzenleme: Olmuyormuş.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Ocak 2021 #43 Elinize Sağlık beklemedeyiz.
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Ocak 2021 #44 330856 dedi: Elinize Sağlık beklemedeyiz. Genişletmek için tıkla... Bitirdi ama Sosyal'de yayınlayıp yayınlamamak arasında kalmıştı diye hatırlıyorum. Yayınladı mı bilmiyorum.
330856 dedi: Elinize Sağlık beklemedeyiz. Genişletmek için tıkla... Bitirdi ama Sosyal'de yayınlayıp yayınlamamak arasında kalmıştı diye hatırlıyorum. Yayınladı mı bilmiyorum.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #45 Tam destek buradayız hocam.
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #46 292941 dedi: Ben sevilmiyorum ama yine de kalıyorum. Bu da onun tam tersi. Genişletmek için tıkla... Ben inceleme yaptığınız dağıtım konularınızı faydalı buluyorum. Sadece Windows'u eleştirme konunuz biraz taraflı gelmişti. Onun dışında bence çoğu düşünceniz, görüşünüz ve konunuz faydalı bence.
292941 dedi: Ben sevilmiyorum ama yine de kalıyorum. Bu da onun tam tersi. Genişletmek için tıkla... Ben inceleme yaptığınız dağıtım konularınızı faydalı buluyorum. Sadece Windows'u eleştirme konunuz biraz taraflı gelmişti. Onun dışında bence çoğu düşünceniz, görüşünüz ve konunuz faydalı bence.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #47 Koalaya dedi: Bitirdi Genişletmek için tıkla... Bayağı bir kısım bitti. Şu an tam sürümde değil beta aşamasında.
Koalaya dedi: Bitirdi Genişletmek için tıkla... Bayağı bir kısım bitti. Şu an tam sürümde değil beta aşamasında.
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Ocak 2021 #48 GNU or NOT dedi: Bayağı bir kısım bitti. Şu an tam sürümde değil beta aşamasında. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, yanlış hatırlamışım. Düzeltiyorum.
GNU or NOT dedi: Bayağı bir kısım bitti. Şu an tam sürümde değil beta aşamasında. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, yanlış hatırlamışım. Düzeltiyorum.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #49 GNU or NOT dedi: Bayağı bir kısım bitti. Şu an tam sürümde değil beta aşamasında. Genişletmek için tıkla... Hocam şundan emin olmak isterim, tam sürümünü forumda paylaşacak mısınız?
GNU or NOT dedi: Bayağı bir kısım bitti. Şu an tam sürümde değil beta aşamasında. Genişletmek için tıkla... Hocam şundan emin olmak isterim, tam sürümünü forumda paylaşacak mısınız?
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #50 Bsd Kaymak dedi: Hocam şundan emin olmak isterim, tam sürümünü forumda paylaşacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Bir ara tereddütte kalmıştım. Yeni güncellemeler olunca güncelleyeceğim.
Bsd Kaymak dedi: Hocam şundan emin olmak isterim, tam sürümünü forumda paylaşacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Bir ara tereddütte kalmıştım. Yeni güncellemeler olunca güncelleyeceğim.