Nefret sebebimden biri hiçbir işime yaramaması. Üstünden 4-5 sene geçti fakat bir kere bile işim düşmedi. Bir işe yaramadı kurma bilgilerim. Konuyu anlatsalar yeterdi. Neymiş kuracakmışız oradan dersi işleyecekmişiz. Konsepte bak sen.
Windows beni bıktırmıştı. O sırada da bir virüs yedim. Ben de yeni işletim sistemi aramaya başladım. Arayüzünü beğendiğim deepin OS Linux kurdum. Sonra bir daha Linux işine bulaşmadım.
Nefret sebebim hiçbir işime yaramaması. Üstünden 4-5 sene geçti fakat bir kere bile işim düşmedi. Bir işe yaramadı. Konuyu anlatsalar yeterdi. Neymiş kuracakmışız oradan dersi işleyecekmişiz. Konsepte bak sen.
Arkadaşlar Linux'e ne sebepten geçiyorsunuz. Ben oyun oynuyorum ve oyun yapıyorum, bunun 2'si Linux'te performans kaybı olmadan yapılıyorsa, denemek isterim açıkçası.
Nefret sebebimden biri hiçbir işime yaramaması. Üstünden 4-5 sene geçti fakat bir kere bile işim düşmedi. Bir işe yaramadı kurma bilgilerim. Konuyu anlatsalar yeterdi. Neymiş kuracakmışız oradan dersi işleyecekmişiz. Konsepte bak sen.
Mr. Robot ile ben de Linux'a ilgi duymaya başlamıştım fakat Mint'i asıl yüklememin sebebi oydu. Elliot kendi bilgisayarında Mint'i kapatıp kaliyi açıyordu küçükken izlemiştim ta oradan bir sempati ile yükledim fakat o sahneyi nedense hiçbir yerde bulamadım. Hayal mi görmüştüm acaba anlamıyorum.
Teşekkürler fakat ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. İş gereği bolca Adobe ürünleri kullanıyorum. Linux'ta var mı bilmiyorum tabii. Varsa bir ara bakarım artık.
Arkadaşlar Linux'e ne sebepten geçiyorsunuz. Ben oyun oynuyorum ve oyun yapıyorum, bunun 2'si Linux'te performans kaybı olmadan yapılıyorsa, denemek isterim açıkçası.
Teşekkürler fakat ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. İş gereği bolca Adobe ürünleri kullanıyorum. Linux'ta var mı bilmiyorum tabii. Varsa bir ara bakarım artık.