Merhaba geçen Linux bir işletim sistemi kurdum ve sonrasında 2. diskim olan HDD yok oldu. Aygıt yöneticisinde gözüküyor ve veriler de içinde ama hem harf atanmıyor, hem de CMD diskpartdan bakınca volume gözükmüyor, kurtarmanın bir yolu var mıdır?
@Borozan08 var galiba. Eğer elinizde Windows 10 ISO'su varsa ve kaç GB olduğunu biliyorsanız Windows 10 kurulum ekranındaki disk temizleme kısmından sadece o diski silerseniz geri gelebilir ama biraz amele işi.
@Borozan08 var galiba. Eğer elinizde Windows 10 ISO'su varsa ve kaç GB olduğunu biliyorsanız Windows 10 kurulum ekranındaki disk temizleme kısmından sadece o diski silerseniz geri gelebilir ama biraz amele işi.
O zaman Linux'a girin ve fotoğrafları kurtarın sonra diski silin ext4 formatında ki diski NTFS'ye diski silmeden yapmanın yolunu bilmiyorum.
Başka türlü diski kullanamazsınız.
Nasıl yedekleyeceğinizi nasıl bilmiyorsunuz giriceksiniz fotoğraflarınızın olduğu klasöre kopyalayıp Google Drive gibi veya flash belleğe falan yapıştırıcaksınız bu kadar.