Linux işletim sistemi kurduktan sonra HDD yok oldu

Borozan08

Centipat
Daha fazla  
Merhaba geçen Linux bir işletim sistemi kurdum ve sonrasında 2. diskim olan HDD yok oldu. Aygıt yöneticisinde gözüküyor ve veriler de içinde ama hem harf atanmıyor, hem de CMD diskpartdan bakınca volume gözükmüyor, kurtarmanın bir yolu var mıdır?

@Borozan08 var galiba. Eğer elinizde Windows 10 ISO'su varsa ve kaç GB olduğunu biliyorsanız Windows 10 kurulum ekranındaki disk temizleme kısmından sadece o diski silerseniz geri gelebilir ama biraz amele işi.

@Borozan08 var galiba. Eğer elinizde Windows 10 ISO'su varsa ve kaç GB olduğunu biliyorsanız Windows 10 kurulum ekranındaki disk temizleme kısmından sadece o diski silerseniz geri gelebilir ama biraz amele işi.
Sabit Disk yöneticisinden silebilir kurulum ekranından silmesinin bir mantığı yok bence.

Ama silemem fotoğraflar ve büyün oyunlarım oradaydı yüklemek 1 günümü alır...

O zaman Linux'a girin ve fotoğrafları kurtarın sonra diski silin ext4 formatında ki diski NTFS'ye diski silmeden yapmanın yolunu bilmiyorum.
Başka türlü diski kullanamazsınız.

Onu biliyorum ama veri kaybetmeden kurtarmaya çalışıyorum.

Diski sil demeniz ve sonra tekrar oluşturmanız lazım ext4 formatına harf atayamazsınız.

Başka çare yok yani illa silmem lazım her şeyi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı