Linux işletim sistemi nereden indirilir?

Dragonface

Femtopat
Daha fazla  
Linux kuracagım ve düşük depolama alanlı var mı bilmiyorum ama kulanan veya bilen biri varsa yardım ederse çok memnum olurum. Elimde bir tane bilgisayar var ve Linux yüklersem iyi olabilicegini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@misty rosetta lenovo leptop işlemçisi İntel Core i3 7100u 2.40GhZ 2.40 HZ

ram 4 gb toshiba 940 gb hardisk galiba o yazmıyordu ve ideapad 330 15IKB diye yazıyor linux su ben işletim sistemi sanıyordum tek başına dağıtım olarak bilmiyordum bu bilgiyide ver diginiz içi teşekür ederim

Sistem özelliklerinizi belirtirseniz size uygun bir Linux dağıtımı önerebilirim. Linux kendi başına bir işletim sistemi değil, bir işletim sistemi çekirdeğidir.

Lenovo laptop işlemçisi Intel Core i3 7100U 2.40GHz 2.40 Hz.
RAM 4 GB Toshiba 940 GB hard disk galiba o yazmıyordu ve IdeaPad 330 15IKB diye yazıyor Linux'su ben işletim sistemi sanıyordum tek başına dağıtım olarak bilmiyordum bu bilgiyide ver diginiz içi teşekkür ederim.

Rica ederiz. Ne olduğu hakkında daha fazla bilgi için: Linux and GNU - GNU Project - Free Software Foundation

Benim bilgidim özellikler daha nasıl bakabilirim söyler seniz daha çok özeligin daha rahat bir şekilde söyleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo laptop işlemçisi Intel Core i3 7100U 2.40GHz 2.40 Hz

RAM 4 GB Toshiba 940 GB hard disk galiba o yazmıyordu ve IdeaPad 330 15IKB diye yazıyor Linux'su ben işletim sistemi sanıyordum tek başına dağıtım olarak bilmiyordum bu bilgiyide ver diginiz içi teşekkür ederim

Benim bilgidim özellikler daha nasıl bakabilirim söyler seniz daha çok özeligin daha rahat bir şekilde söyleyebilirim.

Ne tarzdan bir şey istediğini pek anlayamadım. Herkes anasının karnından yazar doğmuyor ama, doğru yazım şekline ve noktalama işaretlerine önem verirsen daha anlaşılır metinler yazabilirsin.

@qbgt
Doğru Diyorsun Çok Dikkat Etmiyorum

@qbgt istersen ekran görüntüsü ata bilirim

Ne tarzdan bir şey istediğini pek anlayamadım. Herkes anasının karnından yazar doğmuyor ama, doğru yazım şekline ve noktalama işaretlerine önem verirsen daha anlaşılır metinler yazabilirs
1732627193088.png
bu benim leptobun özellik leri
1732627212530.png

Sistem özelliklerinizi belirtirseniz size uygun bir Linux dağıtımı önerebilirim. Linux kendi başına bir işletim sistemi değil, bir işletim sistemi çekirdeğidir.
1732627266728.png

Dosya Ekleri

• 1732627173789.png
    1732627173789.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Sistem Linux Mint kurmaya fazlasıyla yeterli gozukuyor.
Bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tamam çok teşekkür ederim iyi günler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı