Cevap bekliyorum, gelmiyor.
Önerileri yaptığımızda neden cevap gelmiyor? Acaba ban mı yedi arkadaş?

Evet, Windows gibi tarayıcı üzerinden yaptığınız her şeyi yapabilirsiniz.Bilgisizliğimden soruyorum:
Şimdi ben Linux kde kurdum mesela. YouTube, Google gibi hizmetler Windows'da basitti Chrome'a tıkladığımda direkt giriyordu. Linux işletim sistemlerinde de böyledir değil mi? Medyada biraz karmaşık olarak lanse edildiği için benim de kafam karıştı, çok temel bir şey aslında ama bilmiyorum ben.
Öğrenmesi inanın çok kolay. Chromium tarayıcıya tıklıyorsunuz açılıyor, gerisi Windowsla aynı. Görev çubuğunuz da üstte. Her şeyi özelleştirebilirsiniz.Bilgisizliğimden soruyorum:
Şimdi ben Linux kde kurdum mesela. YouTube, Google gibi hizmetler Windows'da basitti Chrome'a tıkladığımda direkt giriyordu. Linux işletim sistemlerinde de böyledir değil mi? Medyada biraz karmaşık olarak lanse edildiği için benim de kafam karıştı, çok temel bir şey aslında ama bilmiyorum ben.
10000 satır kodun ardından giriyorsun (!)Şimdi ben Linux kde kurdum mesela. YouTube, Google gibi hizmetler Windows'da basitti Chrome'a tıkladığımda direkt giriyordu. Linux işletim sistemlerinde de böyledir değil mi? Medyada biraz karmaşık olarak lanse edildiği için benim de kafam karıştı, çok temel bir şey aslında ama bilmiyorum ben.
Çok haklısınız, aslında konuyu açtığımdan beri mesajları okuyorum ama şimdi teşekkürler gibi bir şey yazarsam konu bitecek gibi geliyor o yüzden biraz bekledim.Cevap bekliyorum, gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.