Rehber Linux Kernel programlama ile driver kodlama

Hocam o zaman sesli olarak konuşmayabilirsiniz. Discord daha rahat oluyor buraya göre.

Devamı neden gelmedi? Site açıcam v.s demişsiniz ancak hala bilgi vermediniz.

Cilginca bir ihtimal ama adamin isi gucu olabilir.

Hocam o çılgınca ihtimal gerçek olduğundan dolayı buraya herhangi bir şey yazmadım. İşde çalışıyorum ve boş zamanlarımda siteyi geliştirmeye çalışıyorum. Ve en büyük sorunum ise 4 gün boyunca Google hesabıma giriş yapamamdı. Google beni bot olarak algıladığından dolayı hesaba giremedim en sonunda Debian'ı geri kurunca düzeldi (işle ilgili olarak Windows kurmuştum). Site işleri hemen 2-3 günde kurulmuyor. Türkçe olarak yayınladığımdan dolayı birden fazla bilgi vermem gerekiyor, detaylı olması lazım. Aslında pek de ilgilenemiyorum açıkçası. Şu anlık open Source şekilde USB cihazlarına özel kendimce program yazıyorum (kernel üzerinde). Bu tür sebeplerden dolayı pek zamanım yok. İyi sosyaller.

Hocam merhaba bende 1 aydir kernel programlama ile ilgileniyorum. "sscanf()" ile %d ile değisken atayacagim zaman ... ile başlayan hata aliyorum. Nasil duzeltebilirim tesekkurler.

Hocam merhaba bende 1 aydir kernel programlama ile ilgileniyorum. "sscanf()" ile %d ile değisken atayacagim zaman ... ile başlayan hata aliyorum. Nasil duzeltebilirim tesekkurler.

Hocam böyle soru mu sorulur Allah aşkına? Kodun tam çıktısını verseniz ve koduna atsanız anlayacağım. Sorununuzu pek anlayabilmiş değilim ancak sscanf için.
static int sscanf("%d %d", int *num1, int *num2);
Şu tarz bir şeyler deneyebilirsiniz. Galiba siz "&num1" tarzı bir şeyler denediniz diye "..." ile başlayan hatayı aldınız. "int *num1" şeklinde denerseniz olabilir. Ancak yine de çıktıyı tam olarak ve kodu atsanız daha iyi olur.

Gerçekten çok teşekkürler. Siteniz çıkınca lütfen haber edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…