3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 9 Nisan 2022 #11 Ben amatör bir Java geliştiricisiyim. Bir sorun yok Linux'da.
akans Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2022 #12 Polorchen dedi: Elementary OS'a. Genişletmek için tıkla... Hocam Elementary kodlama için sıkıntılı ya. Pek güncel olmuyor bir süre sonra.
Polorchen dedi: Elementary OS'a. Genişletmek için tıkla... Hocam Elementary kodlama için sıkıntılı ya. Pek güncel olmuyor bir süre sonra.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Nisan 2022 #13 C# geliştiriyosan geçme.
Polorchen Kilopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 9 Nisan 2022 #14 akans dedi: Hocam Elementary kodlama için sıkıntılı ya. Pek güncel olmuyor bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğim iyi oldu.
akans dedi: Hocam Elementary kodlama için sıkıntılı ya. Pek güncel olmuyor bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğim iyi oldu.
T Treja Centipat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #15 akans dedi: Linux Mint kullanabilirsin. Windows'tan geçmek için ideal. Linux Mint Cinnamon'u dene. Genişletmek için tıkla... fedora idealmidir peki? hala araştırma yapıyorum
akans dedi: Linux Mint kullanabilirsin. Windows'tan geçmek için ideal. Linux Mint Cinnamon'u dene. Genişletmek için tıkla... fedora idealmidir peki? hala araştırma yapıyorum
akans Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2022 #16 Treja dedi: fedora idealmidir peki? hala araştırma yapıyorum Genişletmek için tıkla... Fedora da güzel ama ben paket yöneticisini sevmiyorum. Pacman veya apt kullanmak en güzeli.
Treja dedi: fedora idealmidir peki? hala araştırma yapıyorum Genişletmek için tıkla... Fedora da güzel ama ben paket yöneticisini sevmiyorum. Pacman veya apt kullanmak en güzeli.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Nisan 2022 #17 Treja dedi: fedora idealmidir peki? hala araştırma yapıyorum Genişletmek için tıkla... Sunucularla haşır neşir olacaksanız Fedora'da deneyim avantaj sağlar. Çünkü bu alanda en çok RHEL (Red Hat Enterprise Linux) tabanlı dağıtımlar kullanılır. Fedora da Red Hat tabanlı. Treja dedi: 4 GB RAM. AMD A6-9220 Radeon R4. 2,50 GHz. 932 GB HDD. Laptop. Genişletmek için tıkla... Bu sisteme Fedora LXDE iyi gelir. Veya Fedora XFCE...
Treja dedi: fedora idealmidir peki? hala araştırma yapıyorum Genişletmek için tıkla... Sunucularla haşır neşir olacaksanız Fedora'da deneyim avantaj sağlar. Çünkü bu alanda en çok RHEL (Red Hat Enterprise Linux) tabanlı dağıtımlar kullanılır. Fedora da Red Hat tabanlı. Treja dedi: 4 GB RAM. AMD A6-9220 Radeon R4. 2,50 GHz. 932 GB HDD. Laptop. Genişletmek için tıkla... Bu sisteme Fedora LXDE iyi gelir. Veya Fedora XFCE...