ComradeBear Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #11 SerdarT35 dedi: Hocam ayıp olmasın ama o kadar de varken WM indirmek nasıl aklınıza geldi? Genişletmek için tıkla... Videolara bakarak indirdim ondan yoksa bilmiyordum
SerdarT35 dedi: Hocam ayıp olmasın ama o kadar de varken WM indirmek nasıl aklınıza geldi? Genişletmek için tıkla... Videolara bakarak indirdim ondan yoksa bilmiyordum
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.760 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 7 Mart 2025 #12 ComradeBear dedi: Videolara bakarak indirdim ondan yoksa bilmiyordum Genişletmek için tıkla... Arch Linux'u indirirken KDE seçebilirsiniz. Hyprland daha çok profesyoneller için.
ComradeBear dedi: Videolara bakarak indirdim ondan yoksa bilmiyordum Genişletmek için tıkla... Arch Linux'u indirirken KDE seçebilirsiniz. Hyprland daha çok profesyoneller için.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #13 ComradeBear dedi: Direkt Hyprland ile indirdim burada takıldım bugünle beraber tam tamına 2 gündür uğraşıyorum ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim. Hatta silip Windows'a geçmeyi düşündüm beceremedim. Genişletmek için tıkla... Hyprland sanırsam boş geliyor ayarlamanız lazım. Ben bile Hyprland'i hazır indirmiştim internetten. Siz en iyisi KDE, GNOME falan indirin.
ComradeBear dedi: Direkt Hyprland ile indirdim burada takıldım bugünle beraber tam tamına 2 gündür uğraşıyorum ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim. Hatta silip Windows'a geçmeyi düşündüm beceremedim. Genişletmek için tıkla... Hyprland sanırsam boş geliyor ayarlamanız lazım. Ben bile Hyprland'i hazır indirmiştim internetten. Siz en iyisi KDE, GNOME falan indirin.
ComradeBear Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #14 Ahmsef dedi: Hyprland sanırsam boş geliyor ayarlamanız lazım. Ben bile Hyprland'i hazır indirmiştim internetten. Siz en iyisi KDE, GNOME falan indirin. Genişletmek için tıkla... İyi tamamda o ekrandan nasıl Arch'ı resetliyeceğim?
Ahmsef dedi: Hyprland sanırsam boş geliyor ayarlamanız lazım. Ben bile Hyprland'i hazır indirmiştim internetten. Siz en iyisi KDE, GNOME falan indirin. Genişletmek için tıkla... İyi tamamda o ekrandan nasıl Arch'ı resetliyeceğim?
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #15 ComradeBear dedi: İyi tamamda o ekrandan nasıl Arch'ı resetliyeceğim? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamanıza gerek yok. Terminalden KDE kurun sonra KDE'ye girin.
ComradeBear dedi: İyi tamamda o ekrandan nasıl Arch'ı resetliyeceğim? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamanıza gerek yok. Terminalden KDE kurun sonra KDE'ye girin.
ComradeBear Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #16 Ahmsef dedi: Sıfırlamanıza gerek yok. Terminalden KDE kurun sonra KDE'ye girin. Genişletmek için tıkla... Olsun sıfırlarsam gene internete baka baka yapabilirim en azından nasıl resetlendiğini söyleyebilir misiniz?
Ahmsef dedi: Sıfırlamanıza gerek yok. Terminalden KDE kurun sonra KDE'ye girin. Genişletmek için tıkla... Olsun sıfırlarsam gene internete baka baka yapabilirim en azından nasıl resetlendiğini söyleyebilir misiniz?
8 827364 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 40 15 Mart 2025 #17 Saf Arch yüklemek archinstall scripti olmadan zordur daha önce Linux kullanmadıydan benim önerim yine Arch tabanlı CachyOS olur zaten pek de bir farkları yok. ComradeBear dedi: Direkt Hyprland ile indirdim burada takıldım bugünle beraber tam tamına 2 gündür uğraşıyorum ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim. Hatta silip Windows'a geçmeyi düşündüm beceremedim. Genişletmek için tıkla... hyprland ile uğraşma kde veya xfce kur geç eğer eski tarz görünüşler hoşuna gidiyorsa xfce kur
Saf Arch yüklemek archinstall scripti olmadan zordur daha önce Linux kullanmadıydan benim önerim yine Arch tabanlı CachyOS olur zaten pek de bir farkları yok. ComradeBear dedi: Direkt Hyprland ile indirdim burada takıldım bugünle beraber tam tamına 2 gündür uğraşıyorum ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim. Hatta silip Windows'a geçmeyi düşündüm beceremedim. Genişletmek için tıkla... hyprland ile uğraşma kde veya xfce kur geç eğer eski tarz görünüşler hoşuna gidiyorsa xfce kur