eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 18 Temmuz 2021 #1 Yeni bir kullanıcı açıp diğerini silmek istiyorum. Sudo userdel 'kullanıcı adı' komutu işe yaramıyor. Kullanıcılar ve gruplar kısmından da silemedim. Kullanımda olduğu için silinmediğine dair hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2021
Yeni bir kullanıcı açıp diğerini silmek istiyorum. Sudo userdel 'kullanıcı adı' komutu işe yaramıyor. Kullanıcılar ve gruplar kısmından da silemedim. Kullanımda olduğu için silinmediğine dair hata veriyor.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Temmuz 2021 #2 eylül kabuss dedi: Kullanımda olduğu için silinmediğine dair hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Silmek istedigin kullanicidan cikis yap, root ile oturum ac. Root uzerinde dene bir de. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Kullanımda olduğu için silinmediğine dair hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Silmek istedigin kullanicidan cikis yap, root ile oturum ac. Root uzerinde dene bir de.
Kobra 4 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #3 Force kullan. userdel -f kullanıcı_adı Eğer çalışmazsa bunu kullan. sudo killall -u kullanıcı_adı && sudo deluser --remove-home -f kullanıcı_adı Son düzenleme: 18 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Force kullan. userdel -f kullanıcı_adı Eğer çalışmazsa bunu kullan. sudo killall -u kullanıcı_adı && sudo deluser --remove-home -f kullanıcı_adı