Linux kurarken GRUB hatası

Şuan da orada değilim kapat aç yaptıktan sonra wimdows' u başlatabiliyorum sorun yok sana bu cevabı laptopdan yazıyorum.
Flash belleği de sıfırladım ama tekrardan sistemi yazdırayım beklersen biraz. dual bot kuracam sisteme amaç o. Evde eski laptop var onda şuan sadece linux var. Onuda dual bot kullanıyordum eskiden windows' u sildim sadece linux kaldı, ama şuanda ona hiç bakasım yok bunu da dual bot çeviresim geldi.

Şuan da orada değilim kapat aç yaptıktan sonra wimdows' u başlatabiliyorum sorun yok şuan bu cevabı laptopdan yazıyorum.
Flash belleği de sıfırladım ama tekrardan sistemi yazdırayım beklersen biraz.
Gerek yok hızlıca hallederiz grub shell'den. Hem boot edebilirsek daha kolay olur işimiz.
Öncelikle ls yazıp fotoğraf atın. @488815

Son düzenleme:
Gerek yok hızlıca hallederiz grub shell'den. Hem boot edebilirsek daha kolay olur işimiz.
Flash bellek ile başlatmadan yapılabilecek bir durumsa söyle yapayım. Şuan flash belleği nereye attığımı çözmeye çalışıyorum.

Flash bellek ile başlatmadan yapılabilecek bir durumsa söyle yapayım. Şuan flash belleği nereye attığımı çözmeye çalışıyorum.
Flash olmadan çözebiliriz. Hiç uğraşmayın.
Baya önce yapmıştım manuel boot etmeyi, şimdi hatırladım kolay bir işlem.

Şu arkadaşın attığı ikinci video mu yapacağın işlem.

Kurmak istediğim sistem boot menüden başlatmazsam grub ekranına nasıl gelecem. Otomatik windows başlıyor sonrasında.

Kurmak istediğim sistem boot menüden başlatmazsam grub ekranına nasıl gelecem. Otomatik windows başlıyor sonrasında.
Nasıl yani? Boot menüden grub-shell'e giremiyor musunuz? Boot menüyü açmanız gerek.

Şuan boot ayarlarındayım.

Dosya Ekleri

• IMG_20221103_182229.jpg
    153,1 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…