Sorun şurda zaten zaten linux kurulamıyor, şuan dediğin yerde sadece Windows var.OS boot manager kısmından Linux'u ilk sıraya alın.
Sorun şurda zaten zaten linux kurulamıyor, şuan dediğin yerde sadece Windows var.OS boot manager kısmından Linux'u ilk sıraya alın.
Bootloader tümden silinmiş o zaman. USB gerekiyor ilk attığınız hatadaki ekrana ulaşılamıyorsa.Sorun şurda zaten zaten linux kurulamıyor, şuan dediğin yerde sadece Windows var.
O silinmiş olsa bilgisayarı nasıl başlatacam ki.Bootloader tümden silinmiş o zaman. USB gerekiyor ilk attığınız hatadaki ekrana ulaşılamıyorsa.
Linux'un bootloader'ı silinmiş, windows'un değil.Hatta fotoğraf atiyim.
Boot ekranına konu başlağındaki yere sadece sistemi kurmaya çalışırken ulaşabiliyorum.
O silinmiş olsa bilgisayarı nasıl başlatacam ki.
Şimdi usb bulabildim yazıdırıyorum.Linux'un bootloader'ı silinmiş, windows'un değil.
USB'ye Linux yazdırıp PC'yi USB'den boot edin.
Bana yapılacak işlemleri yazarmısın şuanda diskte 90 gb yer kalmış sadece. 512 Gb disk siparişi vermiştim gelince onu bölüp yarısına linux kuracam şuan en sağlıklısı bu gibi.Linux'un bootloader'ı silinmiş, windows'un değil.
USB'ye Linux yazdırıp PC'yi USB'den boot edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.