imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #11 acv dedi: Size kötü bir haberim var Genişletmek için tıkla... yapmayın aslında bu işlerde tecrübem var fakat Linux'ta yok.
acv dedi: Size kötü bir haberim var Genişletmek için tıkla... yapmayın aslında bu işlerde tecrübem var fakat Linux'ta yok.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.132 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Haziran 2020 #12 Kerem00 dedi: Arch Linux. Genişletmek için tıkla... Arch kurduysa plaket falan vermek lazım.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #13 zKEBAB dedi: Arch kurduysa plaket falan vermek lazım. Genişletmek için tıkla... Linux Lite yazmıştım oraya.
zKEBAB dedi: Arch kurduysa plaket falan vermek lazım. Genişletmek için tıkla... Linux Lite yazmıştım oraya.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 26 Haziran 2020 #14 Arch kurulumumu başarıyla gerçekleştirdim, fakat sistemi nasıl kapatacağımı bilmiyorum
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.132 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Haziran 2020 #15 imesu dedi: yapmayın aslında bu işlerde tecrübem var fakat Linux'ta yok. Genişletmek için tıkla... Kurulumu aynı hocam sadece ext4 seçiyoruz. acv dedi: Arch kurulumumu başarıyla gerçekleştirdim, fakat sistemi nasıl kapatacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Fişten çekin hocam.
imesu dedi: yapmayın aslında bu işlerde tecrübem var fakat Linux'ta yok. Genişletmek için tıkla... Kurulumu aynı hocam sadece ext4 seçiyoruz. acv dedi: Arch kurulumumu başarıyla gerçekleştirdim, fakat sistemi nasıl kapatacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Fişten çekin hocam.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Haziran 2020 #16 imesu dedi: Linux Lite yazmıştım oraya. Genişletmek için tıkla... Linux Lite güzel bu arada.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.132 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Haziran 2020 #17 Kerem00 dedi: Linux Lite güzel bu arada. Genişletmek için tıkla... Arayüzü rezil.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Haziran 2020 #18 zKEBAB dedi: Arayüzü rezil. Genişletmek için tıkla... Ben direkt XFCE'yi sevmiyorum zaten de Linux Lite, XFCE olanların arasında güzel olanlardan bence. KDE Plasma ve GNOME'dan şaşmam.
zKEBAB dedi: Arayüzü rezil. Genişletmek için tıkla... Ben direkt XFCE'yi sevmiyorum zaten de Linux Lite, XFCE olanların arasında güzel olanlardan bence. KDE Plasma ve GNOME'dan şaşmam.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.132 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Haziran 2020 #19 Kerem00 dedi: Ben direkt Xfce'yi sevmiyorum zaten de Linux Lite, xfce olanların arasında güzel olanlardan bence. Kde plasma ve Gnome'dan şaşmam. Genişletmek için tıkla... Gnomedan kimse şaşmaz PC arızalı Ubuntu kurayım dedim 2 GB RAM duman oluyor.
Kerem00 dedi: Ben direkt Xfce'yi sevmiyorum zaten de Linux Lite, xfce olanların arasında güzel olanlardan bence. Kde plasma ve Gnome'dan şaşmam. Genişletmek için tıkla... Gnomedan kimse şaşmaz PC arızalı Ubuntu kurayım dedim 2 GB RAM duman oluyor.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 26 Haziran 2020 #20 Kerem00 dedi: Ben direkt XFCE'yi sevmiyorum zaten de Linux Lite, XFCE olanların arasında güzel olanlardan bence. KDE Plasma ve GNOME'dan şaşmam. Genişletmek için tıkla... Şu an Linux'dan yazıyorum çok teşekkürler. Değişik bir arayüzü var bir de açarken kodlar çıkıyor ekranda hafif ama güzel teşekkürler.
Kerem00 dedi: Ben direkt XFCE'yi sevmiyorum zaten de Linux Lite, XFCE olanların arasında güzel olanlardan bence. KDE Plasma ve GNOME'dan şaşmam. Genişletmek için tıkla... Şu an Linux'dan yazıyorum çok teşekkürler. Değişik bir arayüzü var bir de açarken kodlar çıkıyor ekranda hafif ama güzel teşekkürler.