whraux Zeptopat Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 Dostlar USB bellek üzerinden laptopa Linux işletim sistemi kuracağım. Bilgisayarı açtığımda security boot fail hatası alıyorum ve space tuşuna basıp geri Windows'a dönüyorum. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Dostlar USB bellek üzerinden laptopa Linux işletim sistemi kuracağım. Bilgisayarı açtığımda security boot fail hatası alıyorum ve space tuşuna basıp geri Windows'a dönüyorum. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #11 whraux dedi: Kali'yi kuracağım ya. Genişletmek için tıkla... Linux'u ilk defa mı kullanacaksınız? Eğer öyleyse Kali size zor gelecektir. Zorin OS önerebilirim. Artı 0 Eksi
whraux dedi: Kali'yi kuracağım ya. Genişletmek için tıkla... Linux'u ilk defa mı kullanacaksınız? Eğer öyleyse Kali size zor gelecektir. Zorin OS önerebilirim.
KS KS whraux Zeptopat Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #12 Bayram Tempest dedi: Secure Boot hatasını aşmamıza rağmen olmuyorsa bilemiyorum hocam. Mavi ekran da bilgi alanım değil. Genişletmek için tıkla... Saldım ben de ya temiz Windows 10 kurulumu yapacağım sonrasında sanal makineye Kali kurup takılacağım. LuNİZz 1989 dedi: Linux'u ilk defa mı kullanacaksınız? Eğer öyleyse Kali size zor gelecektir. Zorin OS önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Temiz Windows kurulumu yapıp sanal makineye Kali kurmayı düşünüyorum belki de direkt Linux Mint kurabilirim. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Secure Boot hatasını aşmamıza rağmen olmuyorsa bilemiyorum hocam. Mavi ekran da bilgi alanım değil. Genişletmek için tıkla... Saldım ben de ya temiz Windows 10 kurulumu yapacağım sonrasında sanal makineye Kali kurup takılacağım. LuNİZz 1989 dedi: Linux'u ilk defa mı kullanacaksınız? Eğer öyleyse Kali size zor gelecektir. Zorin OS önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Temiz Windows kurulumu yapıp sanal makineye Kali kurmayı düşünüyorum belki de direkt Linux Mint kurabilirim.