Çözüldü Linux kurmalı mıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Netflix'in App'i Linux üzerinde yok diye biliyordum. Varsa Elementary OS'a da kurulur mu?

Debian/Ubuntu için bulamadım.

Elementary OS deneyebilirsiniz.

Elementary OS kurdum ve gerçekten çok memnunum. 10 yıllık Windows kullanıcısı olarak hiç zorluk çekmiyorum çünkü klavye kısayolları vs. her şey Windows'la neredeyse aynı. Arayüz desen aşık olduğum macOS arayüzüne benziyor. Daha ne isteyebilirim ki.

Elementary OS kurdum ve gerçekten çok memnunum. 10 yıllık Windows kullanıcısı olarak hiç zorluk çekmiyorum çünkü klavye kısayolları vs. her şey Windows'la neredeyse aynı. Arayüz desen aşık olduğum macOS arayüzüne benziyor. Daha ne isteyebilirim ki.

Hayırlı olsun.

Memnun kaldığınıza sevindim. Hayırlı olsun.

Merhaba. Kötü bir laptopum var, ona Linux kurdum ve gerçekten Linux işletim sistemini sevmeye başladım. Sizce masaüstü bilgisayarıma da kurmalı mıyım?
Kullandıklarım Netflix, Spotify vs. eskiden oyun da oynardım da artık oyunlar çok zevk vermediği için oyun oynamıyorum. Sizce Linux kurmalı mıyım?
Kuracak olursam hangi Linux'ı önerirsiniz?

Sistemim:
i3 10100F 3.60 GHz 8 çekirdek.
Gigabyte H410M-H (rev 1.0)
8 GB DDR4 2666 MHz RAM.
ATI HD 6570 1GB.

Kullanmalısın. Ben Debian kullanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı