Linux kurulmalı mı?

Direkt sil ve kur secenegini kullanabilirsiniz. Ana makineye kurulum yaparken Windows'un yanina kur diye bir secenek cikacak zaten.
Yine de manuel yapmak istiyorsaniz fotograf atin takildiginiz yerde.

Sanal makinede fazla kurcalayamadım. Bir anda geçtim. Ama Linux'u ana PC'ye yüklerken. Konu açar sizi de etiketlerim ya da direk buradan sorarım. BEn kurcalamaya döneyim.

Direkt sil ve kur secenegini kullanabilirsiniz. Ana makineye kurulum yaparken Windows'un yanina kur diye bir secenek cikacak zaten.
Yine de manuel yapmak istiyorsaniz fotograf atin takildiginiz yerde.

Hocam sorun nedir?

Son düzenleme:
1050 Ti, i7 2600 ve 8 GB RAM var. Linux da ara sıra basit oyunlar (Cities Skylines gibi) oynayıp zamanımın büyük çoğunluğunda kod yazacağım. Hangi Linux dağıtımını kurmaliyim veya Linux kurmali miyim?
Mint , Pop_OS! (Nvidia Sürücü desteği ile geliyor.) kurabilirsiniz düşük kaynak kullanımı ile kullanırsınız.

1050 Ti, i7 2600 ve 8 GB RAM var. Linux da ara sıra basit oyunlar (Cities Skylines gibi) oynayıp zamanımın büyük çoğunluğunda kod yazacağım. Hangi Linux dağıtımını kurmaliyim veya Linux kurmali miyim?
İlk Mint ile başlayıp az çok aşina olup sonrasında çıtayı yükseltmeye başlayın. Son durak bence Arch olsun. İnanılmaz eşsiz bir taban ve eğer Linux bilginiz Arch için yeterliyse çok keyif alırsınız.

Eh.. Denenecek onca dagitim varken Arch son demek sacma olur. En basitinden islemci iyiyse Gentoo denenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…