P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Ocak 2023 #131 Shaw Dickerson dedi: Eh.. Denenecek onca dagitim varken Arch son demek sacma olur. En basitinden islemci iyiyse Gentoo denenir. Genişletmek için tıkla... Gentoo elbet güzel ve olanakları çok güzel ama bence fazla uğraştırıcı ve ekstrem bir dağıtım hocam. Bilmiyorum katılır mısınız?
Shaw Dickerson dedi: Eh.. Denenecek onca dagitim varken Arch son demek sacma olur. En basitinden islemci iyiyse Gentoo denenir. Genişletmek için tıkla... Gentoo elbet güzel ve olanakları çok güzel ama bence fazla uğraştırıcı ve ekstrem bir dağıtım hocam. Bilmiyorum katılır mısınız?
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.573 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #132 363652 dedi: ipconfig degil ifconfig olmasi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım ile ilgileniyor musunuz?
363652 dedi: ipconfig degil ifconfig olmasi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım ile ilgileniyor musunuz?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 13 Ocak 2023 #133 ErrorCorrection dedi: Hocam yazılım ile ilgileniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Suan Python biliyorum. Farkli diller ogrenecektim ama sinav senem oldugundan cok zaman bulamiyorum. Suanlik az da olsa ilgileniyorum denilebilir.
ErrorCorrection dedi: Hocam yazılım ile ilgileniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Suan Python biliyorum. Farkli diller ogrenecektim ama sinav senem oldugundan cok zaman bulamiyorum. Suanlik az da olsa ilgileniyorum denilebilir.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.573 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #134 363652 dedi: Şu an Python biliyorum. Farkli diller ogrenecektim ama sinav senem oldugundan cok zaman bulamiyorum. Suanlik az da olsa ilgileniyorum denilebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam mesajı sildim. TEhlikeli bir şeymiş ya. :/
363652 dedi: Şu an Python biliyorum. Farkli diller ogrenecektim ama sinav senem oldugundan cok zaman bulamiyorum. Suanlik az da olsa ilgileniyorum denilebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam mesajı sildim. TEhlikeli bir şeymiş ya. :/
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 13 Ocak 2023 #135 ErrorCorrection dedi: Buradaki şeyi dener misiniz? Ney olduğunu tam bilmiyorum. İntagramdaki profillerin takipçi sayısını gösteriyor galiba Genişletmek için tıkla... Suan bilgisayarda olmadigimdan deneyemeyecegim. Dediginiz gibi instagram profillerinin bilgilerini gosteriyor. Son düzenleme: 13 Ocak 2023
ErrorCorrection dedi: Buradaki şeyi dener misiniz? Ney olduğunu tam bilmiyorum. İntagramdaki profillerin takipçi sayısını gösteriyor galiba Genişletmek için tıkla... Suan bilgisayarda olmadigimdan deneyemeyecegim. Dediginiz gibi instagram profillerinin bilgilerini gosteriyor.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #136 ErrorCorrection dedi: Hocam mesajı sildim. TEhlikeli bir şeymiş ya. :/ Genişletmek için tıkla... Hesaplarda Keşif yapmak için kullanılan bir kali tool'uydu attığınız.
ErrorCorrection dedi: Hocam mesajı sildim. TEhlikeli bir şeymiş ya. :/ Genişletmek için tıkla... Hesaplarda Keşif yapmak için kullanılan bir kali tool'uydu attığınız.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 13 Ocak 2023 #137 ErrorCorrection dedi: Hocam mesajı sildim. TEhlikeli bir şeymiş ya. :/ Genişletmek için tıkla... Bana pek oyle gibi gelmedi. Neresi tehlikeliymis?
ErrorCorrection dedi: Hocam mesajı sildim. TEhlikeli bir şeymiş ya. :/ Genişletmek için tıkla... Bana pek oyle gibi gelmedi. Neresi tehlikeliymis?
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.573 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #138 363652 dedi: Bana pek oyle gibi gelmedi. Neresi tehlikeliymis? Genişletmek için tıkla... location falan bulmak için kullanıyormuş. EMİR37 dedi: Hesaplarda Keşif yapmak için kullanılan bir Kali tool'uydu attığınız. Genişletmek için tıkla... Heeeeee. Tamamdır EMİR37 dedi: Hesaplarda Keşif yapmak için kullanılan bir Kali tool'uydu attığınız. Genişletmek için tıkla... Ben ne yaparsam yapayım çalıştıramadım. user_info hatası veriyor sürekli hocam. Yardımcı olur musunuz?
363652 dedi: Bana pek oyle gibi gelmedi. Neresi tehlikeliymis? Genişletmek için tıkla... location falan bulmak için kullanıyormuş. EMİR37 dedi: Hesaplarda Keşif yapmak için kullanılan bir Kali tool'uydu attığınız. Genişletmek için tıkla... Heeeeee. Tamamdır EMİR37 dedi: Hesaplarda Keşif yapmak için kullanılan bir Kali tool'uydu attığınız. Genişletmek için tıkla... Ben ne yaparsam yapayım çalıştıramadım. user_info hatası veriyor sürekli hocam. Yardımcı olur musunuz?
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 13 Ocak 2023 #139 363652 dedi: Şu an Python biliyorum. Farkli diller ogrenecektim ama sinav senem oldugundan cok zaman bulamiyorum. Suanlik az da olsa ilgileniyorum denilebilir. Genişletmek için tıkla... html/css bilmiyor musunuz? 0 kodlama bilgimle bunları kolaylıkla kullanıyorum HTML ve CSS dil değil ama
363652 dedi: Şu an Python biliyorum. Farkli diller ogrenecektim ama sinav senem oldugundan cok zaman bulamiyorum. Suanlik az da olsa ilgileniyorum denilebilir. Genişletmek için tıkla... html/css bilmiyor musunuz? 0 kodlama bilgimle bunları kolaylıkla kullanıyorum HTML ve CSS dil değil ama
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.573 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #140 604997 dedi: html/css bilmiyor musunuz? 0 kodlama bilgimle bunları kolaylıkla kullanıyorum HTML ve CSS dil değil ama Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ful yani html full biliyorum ama css de fazla bilgim yok.
604997 dedi: html/css bilmiyor musunuz? 0 kodlama bilgimle bunları kolaylıkla kullanıyorum HTML ve CSS dil değil ama Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ful yani html full biliyorum ama css de fazla bilgim yok.