3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2023 #21 Ayrıca herhangi bir bir performans kaybı düşünceğinizi sanmıyorum biri çalışırken diğeri kapalı kalıyor
Ayrıca herhangi bir bir performans kaybı düşünceğinizi sanmıyorum biri çalışırken diğeri kapalı kalıyor
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 13 Ocak 2023 #22 ErrorCorrection dedi: Dualboot nedir hocam? Genişletmek için tıkla... İki tane işletim sistemi mesela Mint kuruyorsun açılış ekranında Windows mu Mint mi diye gösteriyor
ErrorCorrection dedi: Dualboot nedir hocam? Genişletmek için tıkla... İki tane işletim sistemi mesela Mint kuruyorsun açılış ekranında Windows mu Mint mi diye gösteriyor
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2023 #23 ErrorCorrection dedi: WM yani. Genişletmek için tıkla... WM'den biraz farklı hocam WM de sen Windows ve Linux çalıştırır performans düşer ama DualBoot ta düşmez
ErrorCorrection dedi: WM yani. Genişletmek için tıkla... WM'den biraz farklı hocam WM de sen Windows ve Linux çalıştırır performans düşer ama DualBoot ta düşmez
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 13 Ocak 2023 #24 3507Enes dedi: WM'den biraz farklı hocam WM de sen Windows ve Linux çalıştırır performans düşer ama DualBoot ta düşmez Genişletmek için tıkla... WM Linux'ta window Manager değil mi? Vm olması gerek
3507Enes dedi: WM'den biraz farklı hocam WM de sen Windows ve Linux çalıştırır performans düşer ama DualBoot ta düşmez Genişletmek için tıkla... WM Linux'ta window Manager değil mi? Vm olması gerek
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #25 3507Enes dedi: WM'den biraz farklı hocam WM de sen Windows ve Linux çalıştırır performans düşer ama DualBoot ta düşmez Genişletmek için tıkla... Hocam aoruyu degistiridm bakar mısınız tekrar?
3507Enes dedi: WM'den biraz farklı hocam WM de sen Windows ve Linux çalıştırır performans düşer ama DualBoot ta düşmez Genişletmek için tıkla... Hocam aoruyu degistiridm bakar mısınız tekrar?
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 13 Ocak 2023 #26 ErrorCorrection dedi: Sanal makine ile farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Sistem başlarken soruyor hocam. Direkt o sistemi kullanıyorsunuz yani. İşletim sistemi içinde işletim sistemi kullanmıyorsun.
ErrorCorrection dedi: Sanal makine ile farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Sistem başlarken soruyor hocam. Direkt o sistemi kullanıyorsunuz yani. İşletim sistemi içinde işletim sistemi kullanmıyorsun.
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2023 #27 604997 dedi: WM Linux'ta window Manager değil mi? Vm olması gerek Genişletmek için tıkla... Evet Herhalde kelime hatası Vm VirtualBox
604997 dedi: WM Linux'ta window Manager değil mi? Vm olması gerek Genişletmek için tıkla... Evet Herhalde kelime hatası Vm VirtualBox
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 13 Ocak 2023 #28 Ar0x dedi: Kişisel bir tercih tabii ama Windows varken Linux kurmak bana saçma geliyor, bazı istisnalar dışında. Onun dışında Ubuntu'yu öneririm. Genişletmek için tıkla... Birakin su dusunceyi. yiğitarda dedi: Hocam bilgisayara zarar vermenizden iyidir. Hocam Linux'a 1GB RAM ayırmanız yeter, sanal makineyi kapattığınızda RAM'iniz yeniden kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yahu bilgisayara zarar falan vermez. Asil windows zarar veriyor. 1GB yeterli falan olmaz. Arkadas kodlama yapacak ve iyi gui istiyor. Son düzenleme: 13 Ocak 2023
Ar0x dedi: Kişisel bir tercih tabii ama Windows varken Linux kurmak bana saçma geliyor, bazı istisnalar dışında. Onun dışında Ubuntu'yu öneririm. Genişletmek için tıkla... Birakin su dusunceyi. yiğitarda dedi: Hocam bilgisayara zarar vermenizden iyidir. Hocam Linux'a 1GB RAM ayırmanız yeter, sanal makineyi kapattığınızda RAM'iniz yeniden kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yahu bilgisayara zarar falan vermez. Asil windows zarar veriyor. 1GB yeterli falan olmaz. Arkadas kodlama yapacak ve iyi gui istiyor.
Y yiğitarda Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 568 Çözümler 3 13 Ocak 2023 #29 ErrorCorrection dedi: Sanal makine ile farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam dualboot 2 işletim sistemi kurar acemi olduğunuz için tavsiye etmem hocam.
ErrorCorrection dedi: Sanal makine ile farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam dualboot 2 işletim sistemi kurar acemi olduğunuz için tavsiye etmem hocam.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #30 Lafonde dedi: Sistem başlarken soruyor hocam. Direkt o sistemi kullanıyorsunuz yani. İşletim sistemi içinde işletim sistemi kullanmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ne karışık bir şey ya?
Lafonde dedi: Sistem başlarken soruyor hocam. Direkt o sistemi kullanıyorsunuz yani. İşletim sistemi içinde işletim sistemi kullanmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ne karışık bir şey ya?