Linux kurulmalı mı?

Evet veriyor, bilgisayar beni kurtar diye bagiriyor gercekten. Bosta sistem kaynaklarinin yarisini somuruyor, fanlari bagirttirip duruyor. Iskence..
Bilgisayarım yıllardır beni kurtar diye bağırıyormuş öğrendiğim iyi oldu. Neyse. Hiç SSD görmüş Windows 10 gördün mü sen acaba?

Linux Mint'de diski silme ihtimali yok. Windows'un yanina kur secenegi otomatik kuruyor.

Bazen hatalı çıkabiliyor mesela düşük disk ayırıyor ya da Windows da alan bırakmıyor ben ondan dolayı disk i kendimiz ayarlama taraftarıyım

8 GB + Sistemler Windows da durabilir onun haricinde cidden sistemi yoruyor
8GB+ sistemlerde de yoruyor bosta.
16GB Ram'im var. Windows acikken bosta bagiriyor bilgisayar. Ram'in cogunu somuruyor kendisi.

Bilgisayarım yıllardır beni kurtar diye bağırıyormuş öğrendiğim iyi oldu. Neyse. Hiç SSD görmüş Windows 10 gördün mü sen acaba?

İyi bir PC SE tabii ki Windows ama 8 GB'in altındaki PCleri cidden zorluyor.

Bazen hatalı çıkabiliyor mesela düşük disk ayırıyor ya da Windows da alan bırakmıyor ben ondan dolayı disk i kendimiz ayarlama taraftarıyım
Ben de manuel ayarlamayi daha cok seviyorum ama ilk defa kullanacaklar icin iyi bir secenek.
Boyle bir dagitim kuracak oldugumda secenek varsa bile kendim ayarliyorum ben.

Ben de manuel ayarlamayi daha cok seviyorum ama ilk defa kullanacaklar icin iyi bir secenek.
Boyle bir dagitim kuracak oldugumda secenek varsa bile kendim ayarliyorum ben.

Bende tabii ki ilk defa kuracaklar için iyi olacaktır

Evet gordum? 10'da gordum 11'de. SSD olsa da olmasa da bir sure sonra yavasliyor . Windows kullandigim gunler iskence cektiriyormusum hem kendime hem bilgisayarima. Format format format, yine yavasliyor eninde sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…