Linux kurulu bilgisayara Windows nasıl kurulur?

illumi

Decapat
ASUS Vivobook endless OS 3 kullanıyorum ve bilgisayarda Linux kurulu ama bilgisayarda hiçbir şey yapılmıyor. Chrome yerine Firefox kullanıyorum çünkü Chrome inmiyor. :D her neyse Windows 10 kurmak istiyorum fakat başka bir bilgisayarım yok ayrıca nasıl yapacağımıda tam çözemedim. Bilgisayarcıya götürsem ne kadar ister veya kendim nasıl yükleyebilirim dostlar Allah aşkına bir yardım edin yoksa delireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS Vivobook endless OS 3 kullanıyorum ve bilgisayarda Linux kurulu ama bilgisayarda hiçbir şey yapılmıyor. Chrome yerine Firefox kullanıyorum çünkü Chrome inmiyor. :D her neyse Windows 10 kurmak istiyorum fakat başka bir bilgisayarım yok ayrıca nasıl yapacağımıda tam çözemedim. Bilgisayarcıya götürsem ne kadar ister veya kendim nasıl yükleyebilirim dostlar Allah aşkına bir yardım edin yoksa delireceğim.

USB belleğin var mı?

Fire fox üzerinden Windows 11'ya da Windows 10 ISO dosyası indir sonra sanırım Linux'a Rufus iniyordu Rufus'la USB'ye yazdır ve USB'den boot et devamı zaten kolay.

USB belleğe Ventoy kurun ve Windows ISO sunu USB'nin içine atın. BIOS'tan boot yerini USB başta olacak şekilde değiştirin ve kaydet çık yapın, sonra Windows kurulum ekranı gelecek tüm diskleri silip kurulumu başlatın.

Fire fox üzerinden Windows 11'ya da Windows 10 ISO dosyası indir sonra sanırım Linux'a Rufus iniyordu Rufus'la USB'ye yazdır ve USB'den boot et devamı zaten kolay.
Şöyle bir sorun var internet üzerinden herhangi bir şey indirmiyor bu lanet bilgisayar, açmıyor yani insede. Yinede denerim teşekkürler

USB belleğin var mı?
Evet var

Şöyle bir sorun var internet üzerinden herhangi bir şey indirmiyor bu lanet bilgisayar, açmıyor yani insede. Yine de denerim teşekkürler.

Evet var.

O zaman şansını USB belleği PC'ye takıp ISO dosyasını sadece indirip USB'nin içine atıp boot etmeyi deneyebilirsinbende çalışmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00