Çözüldü Linux kurulum “ext4 dosya sistemi oluşturulamadı” hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grande 017

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, hayırlı forumlar. 1-2 gün önce bilgisayarımı açtım fakat bilgisayar çalışmadı otomatik onarıma hazırlanıyor dedi ve bir türlü düzelmedi. USB ile temiz kurulum yapayım dedim Windows'un bütün sürümlerini kurmayı denedim desem yeridir (7-10-11) fakat hiçbirinde sonuç alamadım. Şimdi de Linux kurmayı deniyorum fakat “ext4 dosya sistemi oluşturulamadı” diye bir hata oluyorum. Buna çözümü olan var mıdır?

Düzenleme: Anlamadan rehber etiketi koymuşum kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hangi dağıtımı kurmaya çalışıyorsun? Sistemi canlı ortamda başlatıp KDE Partition Manager veya GParted ile diskini biçimlendir ve sistemi yeniden başlatıp kurmayı dene.

Linux Mint kuruyordum hocam BIOS'tan Secure Erase SSD yaptım şimdi kuruldu yanıtınız için teşekkürler.
Hangi dağıtımı kurmaya çalışıyorsun? Sistemi canlı ortamda başlatıp KDE Partition Manager veya GParted ile diskini biçimlendir ve sistemi yeniden başlatıp kurmayı dene.

Linux Mint kuruyordum hocam BIOS'tan Secure Erase SSD yaptım şimdi kuruldu yanıtınız için teşekkürler.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı