3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 2 Temmuz 2020 #41 Arsenik dedi: Bu Pop! OS cogu kisinin agzinda ne gibi bir farki var? Genişletmek için tıkla... Adamlar kendi başına bir şirket. Yazılımla ( yazılım bedava) birlikte özel tasarım bilgisayarlarda satıyorlar.
Arsenik dedi: Bu Pop! OS cogu kisinin agzinda ne gibi bir farki var? Genişletmek için tıkla... Adamlar kendi başına bir şirket. Yazılımla ( yazılım bedava) birlikte özel tasarım bilgisayarlarda satıyorlar.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Temmuz 2020 #42 Arsenik dedi: Openbox'ta 160MB kullaniyordu sistem Arch kurulu oldugu zaman. Genişletmek için tıkla... WM'lara alışamadım, LXDE yeterince hafif ve masaüstü ortamı olarak kullanışlı.
Arsenik dedi: Openbox'ta 160MB kullaniyordu sistem Arch kurulu oldugu zaman. Genişletmek için tıkla... WM'lara alışamadım, LXDE yeterince hafif ve masaüstü ortamı olarak kullanışlı.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 2 Temmuz 2020 #43 acv dedi: WM'lara alışamadım, LXDE yeterince hafif ve masaüstü ortamı olarak kullanışlı. Genişletmek için tıkla... LXDE ve Openbox arasinda neredeyse fark bile yok.
acv dedi: WM'lara alışamadım, LXDE yeterince hafif ve masaüstü ortamı olarak kullanışlı. Genişletmek için tıkla... LXDE ve Openbox arasinda neredeyse fark bile yok.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 2 Temmuz 2020 #44 acv dedi: WM'lara alışamadım, Genişletmek için tıkla... WM'lara i3 ile başladım daha sonra DE'lere geri döndüm. Ama AwesomeWM'i çok övdüler ona bir şans vereceğim.
acv dedi: WM'lara alışamadım, Genişletmek için tıkla... WM'lara i3 ile başladım daha sonra DE'lere geri döndüm. Ama AwesomeWM'i çok övdüler ona bir şans vereceğim.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 2 Temmuz 2020 #45 Kerem00 dedi: WM'lara i3 ile başladım daha sonra DE'lere geri döndüm. Ama AwesomeWM'i çok övdüler ona bir şans vereceğim. Genişletmek için tıkla... AwesomeWM uzumlu kekim..
Kerem00 dedi: WM'lara i3 ile başladım daha sonra DE'lere geri döndüm. Ama AwesomeWM'i çok övdüler ona bir şans vereceğim. Genişletmek için tıkla... AwesomeWM uzumlu kekim..
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #46 Kerem00 dedi: WM'lara i3 ile başladım daha sonra DE'lere geri döndüm. Ama AwesomeWM'i çok övdüler ona bir şans vereceğim. Genişletmek için tıkla... Bence WM'ler denemeye değer.
Kerem00 dedi: WM'lara i3 ile başladım daha sonra DE'lere geri döndüm. Ama AwesomeWM'i çok övdüler ona bir şans vereceğim. Genişletmek için tıkla... Bence WM'ler denemeye değer.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Temmuz 2020 #47 Arsenik dedi: LXDE ve Openbox arasinda neredeyse fark bile yok. Genişletmek için tıkla... Farkındayım, LXDE WM olarak Openbox'i kullanıyor diye biliyorum zaten. Ama Openbox bir masaüstü ortamı değil.
Arsenik dedi: LXDE ve Openbox arasinda neredeyse fark bile yok. Genişletmek için tıkla... Farkındayım, LXDE WM olarak Openbox'i kullanıyor diye biliyorum zaten. Ama Openbox bir masaüstü ortamı değil.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #48 ElementaryOS nasıl sizce?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 2 Temmuz 2020 #49 Herkes GNU/Linux'tan yazıyor, ben de mi sistemimi yeniden başlatıp GNU/Linux'a geçsem?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 2 Temmuz 2020 #50 RAM kaç GB ise o kadar Swap yapın...