YUSUFİ42 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 Linux 2. işletim sistemi kurarken yarıda kesildi ve depolamada yer kaplıyor.(Zorin OS dağıtımı)bu dosyaları nasıl bulup silebilirim?
Linux 2. işletim sistemi kurarken yarıda kesildi ve depolamada yer kaplıyor.(Zorin OS dağıtımı)bu dosyaları nasıl bulup silebilirim?
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #2 YUSUFİ42 dedi: Linux 2. işletim sistemi kurarken yarıda kesildi ve depolamada yer kaplıyor.(Zorin OS dağıtımı)bu dosyaları nasıl bulup silebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows disk yöneticisinde Zorin OS için ayırdığın diski silmelisin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2024
YUSUFİ42 dedi: Linux 2. işletim sistemi kurarken yarıda kesildi ve depolamada yer kaplıyor.(Zorin OS dağıtımı)bu dosyaları nasıl bulup silebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows disk yöneticisinde Zorin OS için ayırdığın diski silmelisin.
YUSUFİ42 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 Kurulum yaparken Windows'un yanına kur dedim bu yöntemle yaptım. freedomx dedi: Windows disk yöneticisinde Zorin OS için ayırdığın diski silmelisin. Genişletmek için tıkla... Dışkının ana dizini böyle "boot" isimli bir klasör var normalde varmıydı hatırlamıyorum ? Son düzenleme: 16 Ekim 2024
Kurulum yaparken Windows'un yanına kur dedim bu yöntemle yaptım. freedomx dedi: Windows disk yöneticisinde Zorin OS için ayırdığın diski silmelisin. Genişletmek için tıkla... Dışkının ana dizini böyle "boot" isimli bir klasör var normalde varmıydı hatırlamıyorum ?
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #4 YUSUFİ42 dedi: Kurulum yaparken Windows'un yanına kur dedim bu yöntemle yaptım. Dışkının ana dizini böyle "boot" isimli bir klasör var normalde var mıydı hatırlamıyorum? Genişletmek için tıkla... Böyle kurulum önerilmez. Manual olarak kurulumu gerçekleştirmelisin.
YUSUFİ42 dedi: Kurulum yaparken Windows'un yanına kur dedim bu yöntemle yaptım. Dışkının ana dizini böyle "boot" isimli bir klasör var normalde var mıydı hatırlamıyorum? Genişletmek için tıkla... Böyle kurulum önerilmez. Manual olarak kurulumu gerçekleştirmelisin.
YUSUFİ42 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #5 freedomx dedi: Böyle kurulum önerilmez. Manual olarak kurulumu gerçekleştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Hatırladım biraz kullanıcılar klasörüne kuruluyordu baktım direk görüntülenemeyen klasörleri sildim oldu gibi. Bu arada bilgilendirdiğin için sagolasın hayırlı akşamlar
freedomx dedi: Böyle kurulum önerilmez. Manual olarak kurulumu gerçekleştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Hatırladım biraz kullanıcılar klasörüne kuruluyordu baktım direk görüntülenemeyen klasörleri sildim oldu gibi. Bu arada bilgilendirdiğin için sagolasın hayırlı akşamlar