Selam,
Öncelikle Mint'i indirmiştim. 5 kez tekrar başlatmama rağmen her seferinde farklı bir hata vererek kurulmadı.
Az önce Ubuntu'yu denedim. İlk denediğimde ekran dondu. Sonrakinde bir sürü hata olan bir konsol çıktı. Sonuncudaysa ben tam okuyamadan Windows'un geri açıldığı bir hata aldım.
Rufus'dan belleğe yazdırıyordum. Başka bir uygulama mi denemeyelim, bellek mi hatalıdır sizce?
Öncelikle selamünaleyküm. Rufus ile Linux kurmak biraz sıkıntı çıkarabiliyor. Size önerim Ventoy ile yapmanız hem USB belleğide kullanmış olursunuz. ISO ile kaplanmaz.
Öncelikle selamünaleyküm. Rufus ile Linux kurmak biraz sıkıntı çıkarabiliyor. Size önerim Ventoy ile yapmanız hem USB belleğide kullanmış olursunuz. ISO ile kaplanmaz.
O çok uzun sürer en kısa ve olumlu sonuç veren Ventoy dur.
Ventoymu haahh. 3 tane varsa ona falsepositive deniyor güvenebilirsiniz. Ben bilgisayar mühendisiyim kullanıyorum onu virüssüzdür Ventoy'un kendi sitesinden inidirin.
Ventoymu haahh. 3 tane varsa ona falsepositive deniyor güvenebilirsiniz. Ben bilgisayar mühendisiyim kullanıyorum onu virüssüzdür Ventoy'un kendi sitesinden inidirin.