Linux kurulumunda ekran donuyor

868757

Picopat
Selam,
Öncelikle Mint'i indirmiştim. 5 kez tekrar başlatmama rağmen her seferinde farklı bir hata vererek kurulmadı.
Az önce Ubuntu'yu denedim. İlk denediğimde ekran dondu. Sonrakinde bir sürü hata olan bir konsol çıktı. Sonuncudaysa ben tam okuyamadan Windows'un geri açıldığı bir hata aldım.
Rufus'dan belleğe yazdırıyordum. Başka bir uygulama mi denemeyelim, bellek mi hatalıdır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamünaleyküm. Rufus ile Linux kurmak biraz sıkıntı çıkarabiliyor. Size önerim Ventoy ile yapmanız hem USB belleğide kullanmış olursunuz. ISO ile kaplanmaz.

balenaEtcher'la yazmayi dene.

O çok uzun sürer en kısa ve olumlu sonuç veren Ventoy dur.

Öncelikle selamünaleyküm. Rufus ile Linux kurmak biraz sıkıntı çıkarabiliyor. Size önerim Ventoy ile yapmanız hem USB belleğide kullanmış olursunuz. ISO ile kaplanmaz.

O çok uzun sürer en kısa ve olumlu sonuç veren Ventoy dur.
Aleyküm selam, Balena ile yazdırdım zaten diski biçimlendirme hatası verdi, en iyisi ventoy ile deneyeceğim öyleyse teşekkürler.

Videolardan bakarak yapmanızı tercih ederim.İsterseniz yardımda edebilirim.
Aleyküm selam, Balena ile yazdırdım zaten diski biçimlendirme hatası verdi, en iyisi ventoy ile deneyeceğim öyleyse teşekkürler.

Çok gereksiz bir söyleme biçiminiz var :).Ama en doğru sonuç veren bu bana göre sha doğrulaması yapıncada sıkıntı çıkmak bence rufusdan daha iyi.
Ventoy'dan cok da farki olmaz, USB'nin hizina bagli. Iyi ki Ventoy ogrendiniz forumcak🤣

Site bir güven vermedi ama, eski ve Source Forge'ye atıyor.

Ayrıca VirusTotal sitesinden 3 antivirüs trojan bulmuş. Bence hiç riske atmayayım.

Ventoymu haahh. 3 tane varsa ona falsepositive deniyor güvenebilirsiniz. Ben bilgisayar mühendisiyim kullanıyorum onu virüssüzdür Ventoy'un kendi sitesinden inidirin.

Bakmayın pp min minecraft olduğuna :)

https://ventoy.net/en/download.html
buradan indirmeniz lazım kendi sitesi.
Site bir güven vermedi ama, eski ve source forge'ye atıyor.

Ayrıca virustotal sitesinden 3 antivirüs trojan bulmuş. Bence hiç riske atmayayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı