Linux kurulumunda Wi-Fi bağlayınca sistem donuyor

• Konuyu başlatan XOXad2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 85
  • Görüntüleme 3.256
Maalesef efendim. Giriş olmuyor.

Ben de başka sitelerde BIOS dosyası aradım ama bulamadım. Hangi yazılım ile USB'ye kuruyorsunuz Rufus mu? Öyle ise bir de Ventoy ile deneyin belki USB'ye kurarken sorun oluyordur. Ben kurarken Secure Boot daima açık ve Ventoy ile kuruyordum şimdiye kadar hiç böyle bir sorun olmadı çok garip bir durum.

Hangi ülke ile denediniz araştırmalarım sonucu firmanın Çinli olduğunu okumuştum belki Çin ile girebilir.
youtube kanallarını buldum link paylaşmak yasak değil ise url yi verebilirim.

Ben de başka sitelerde BIOS dosyası aradım ama bulamadım. Hangi yazılım ile USB'ye kuruyorsunuz Rufus mu? Öyle ise bir de Ventoy ile deneyin belki USB'ye kurarken sorun oluyordur. Ben kurarken Secure Boot daima açık ve Ventoy ile kuruyordum şimdiye kadar hiç böyle bir sorun olmadı çok garip bir durum.
Hem ventoy hem de rufus denedim ikisin de de aynı sonuç...

YouTube linkleri illegal içerikli değilse yasak değildir.
Youtube videosundaki linke gittiğimde sitelerinin satışta olduğunu söyleyen bir site açıldı sanırım hem firma hem de site artık yok yada onun gibi bir şey.

YouTube linkleri illegal içerikli değilse yasak değildir.
Size surecin videosunu çekip atabileceğim bir yer var mı acaba ?

YouTube videosundaki linke gittiğimde sitelerinin satışta olduğunu söyleyen bir site açıldı sanırım hem firma hem de site artık yok ya da onun gibi bir şey.

Size surecin videosunu çekip atabileceğim bir yer var mı acaba?

Hocam elimde önerebileceğim tek bir şey kaldı elimde Wi-Fi kartının sürücü dosyaları ve kurulum talimatı var Drive yükleyip size link vereyim Mint'i internetsiz olarak kurun sonra verdiğim dosyalar ile de sürücüyü kurmayı deneyin. Ayrıca Mint'i kurduktan sonra USB ile internet bağlamayı denemediyseniz onu da deneyin ve Secure Boot açık olsun çünkü imzalanmamış sürücüler Secure Boot açıkken çalışmaz. Merak etmeyin bu sürücü GitHub'da bulunan benim de kullandığım bir sürücü yani zararsız.

Ventoy ile kurarsanız sürücü dosyalarını da Ventoy'da barındırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı